Videojátékfilmek ??? -> 54. - Hitman 47

Ezek vajon olyan csereszabatosak mint a 007, mármint mindig van egy 47-es ügynök mint a MIB-ben K, J, meg a többiek, vagy hogy működik?

Az Ügyeletes Kopasz Ember nem igazán kopasz, és megint nem látjuk lopakodni, de legalább tudunk róla hogy tud lopakodni, és jól tolja a gun-fut. Nem olyan rossz kezdés.


A mcguffin az Ügynök Project Ügyeletes Tudósának megtalálása, akinek asszem a lányát hajkurásszák ehhez.

Né' má', Syler:


Ez csipázzad mán! félóránál 47-es kinyír egy kihallgatószobát, átöltözik az egyik hulla ruhájába, felpakolja az embermagas puskáját, a rendőrség-börtön épület kellős közepén, miriádnyi kamera előtt - ÉS SENKI NEM VESZI EZT ÉSZRE!
Na itt mondtam azt, hogy ez értelmetlen.
Amúgyse történik sok a filmben, csak 47/Jóska megy a lány után, aki vagy alánya Őrült Tudósnak, vagy nem, vagy a Női Ügynöke vagy nem, 47-es vagy meg akarjaölni, vagy nem, Syler vagy meg akarja ölni, vagy a Kormánynak leszállítani, vagy egyik sem - és nem érdekel, mert ez a film üres. Nincs a lánynak háttere, nincs semminek háttere, én meg unom az egyenes pályán haladó "hullámvasutat". Ezt nevezi ugyanis az angol "railroading"-nak. Aminek persze a szegényes magyar nyelvben NINCS megfelelője.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad