Jó reklámok (9) - karácsonyi szir-szarok

 Kezdjük az ajándékvárókkal.

Idén színes palettán kínálnak igényes rajzokat a túlárazott csokiadagolókon, így érdemes megtalálni a kirívó dolgokat a kínálatban.

Máig sajnálom hogy egyszerű képes várók már nincsenek, mert a képekből mindig újak voltak, ezek meg csak csokik, abból is egy íz, és a rajzolatok is agyonismétlődnek.

A legtöbb ráadásul elképesztő összegekért fut, de a Kinder legalább mindenféle termékeket belepakolt - és sikerült kifognom egy "sérült csomagolású" leértékeltet. Komolyan, a vacak borítófólia volt csak felszakadva - máris megvolt féláron, ami már elfogadható.

A másik ami képes volt többféle ízt bepakolni, meglepő módon az IKEA várója volt, letisztult, szögletes formatervezésű típus. Viszont sokat dob rajta, hogy nem csak különböző bonbonokat raktak bele, de az ára nagyrészt levásárolható, úgy meg komoly árcsökkenést írhatunk fel ha sikerül elkölteni az ajándékkártyát ami a csomagban van (garantált hogy van, csak az összeg változik).


A K-helyzetre továbbá sikerült lecsapniuk egy reklámmal a VR-technológia gyártóinak. Most nem azt mondom hogy ezek megváltják a világot, de ha már tényleg úgy érzed hogy a folytonos kijárási tilalomtól már lélegezni sem tudsz, szerezz be egy ilyen játékot, van ami nem is konzol-kiegészítő, hanem önmagában hordozható, mint vmi régi nintendo.


Hirtelen ennyi, de járjatok nyitott szemmel. Nézzetek rá az online lehetőségekre, úgy a boltok készletére, kiszállításokra, mint a kickstarter jellegű dolgokra! Ha már be vagytok árva, próbáljatok nyitni online! Irány rászokni az e-bookokra a nyomtatott könyvek helyett! Bár ehhez megjegyzem akkor jársz jól ha beszélsz idegen nyelven, mert a magyarok annyiért adják az elektronikus verziót, mint a nyomtatottat, ami nem inspiráló. Normális esetben az e-változat a nyomtatott 20-50%-ába kerül mindössze! És nem, ennek nem az ÁFA az oka, hanem hogy nincsenek nyomtatási költségek! Sokszor még kiadó sincs! A fennmaradó pénz pedig mind az írónál marad mint haszon. A magyar piac itt is indokolatlan anomália így.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad