Vámpírnaplók s01e01

 Egészen őszintén megmondom, én ennek a sorinak kétszer álltam neki, mindkétszer kb. az első évad végén abbahagytam, mert egyedülálló módon túl sok volt a történet.
De hátha most.

Egészen őszintén megvallva elég szarul kezdődik az egész: "valaki" vámpír, egy spéci gyűrű tulajdonosa kinyír 2 embert. A sorozat alapvetésének ismeretében ki tudjuk találni hogy a Sötét Testvér követte ezt el, de nem segít hogy nem látjuk az arcát, a sorozat nem használja az esetet rejtélyként, és közvetlen utána Fényes Testvér ugrál háztetőről és gagyog valamit hazatérésről.
Szerencsére a következő percek feledtetik ezt a bénázást, és csak a fejünket kapkodjuk: van itt ezo-barátnő, szőke barátnő, nevelő nagynéni, tesó vagy féltesó, ex-barát, meg egy egész élet.

Btw, a zsúfoltság mellett anno a sorozatnak az sem tett jót, hogy rohadt lassan jöttek meg a magyar tévére az új részek, az első évad 2-3 év alatt ment le, miközben a meglévő pár részt halálra ismételték, ami miatt azt hittük, a sori már rég véget ért, pláne az évad, és akkoriban még nyomtatott újságban kellett megnézni mi van a tv-ben, így csak azt láttuk hogy "ez még mindig az első évad", így aki végül visszaült a 2. évadra, csak pisloghatott hogy mi van, net mint mondtam szinte nem volt, így pótolni se lehetett a mulasztást. Hajaj.

Tesó drogot árul. És nyilvánvalóan lesz egy szerelmi háromszög egyik vevőjével és annak pasijával.
Ja, Fater és Muter gondolom meghótt. "Balesetben" (értsd: ki fog derülni róla hogy vámpírtámadásban).
Sőt, Bikit, a kiszemelt lányt már meg is támadta az új vámpír, de nem halt bele, tehát vámpír lesz belőle, és az új vámpír tényleg Sötét Tesó, akit rendkívül pozőr módon Démonnak hívnak...
Plusz Stefán vmi perverz, mert a száz éve halott csajának mására mozdul rá.

De érzitek miről beszélek? Legalább 3 epizód van itt egyben:
- kisvárosi élet, meg "boszorkány" barátnő, és még van egy vámpír is
- jön egy új vámpír, aki rögtön csinálja a bajt
- és akkor ott van a tesó szála a droggal, barátnővel, ami tuti külön epizódot ki tudna tenni ha a szokásos módon írják meg.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad