képregényajánló, 2015 január

Igazából ebben a hónapban (ne feledjük hogy az eredeti kiadási idő után vagyunk a postai útmiatt) nem sok említésre méltó akadt a bejáratott kiadványokon kívül, mint Batman, Deadpool, Pókember, meg a többiek.

Amire talán érdemes billentyűzetet koptatni szánnom tlaán a stablian futni látszó Silent Hilll képregényverió,


a tény hogy a Pokemon szabadalma lejárni látszik és minden téren elkezdtek megjelenni a klónjai - miért pont a képregények maradnának ki -, és a továbbra is különkiadásokban (is) remeklő Harley Quinn karácsonyi special.


Rossz hír még több van: a DC számos kiadványt megszűntet. Ebből kettő meglehetősen indokolhatatlan szerintem, főleg hogy sehol semmi nyilatkozat a kapcsán.
Az egyik a Green Lantern univerzum. Nem egyszerűen mondjuk a Pink Lantern szériát vágják el, vagy valamelyik kevéssé népszerű színt, hanem gyakorlatilag a teljes palettát, kezdve az alap zölddel, és mellette a két másik óriás, a vörös és a sárga kiadványokat is. Okés, hogy a film egy kalap szar volt, és hogy nálunk nem népszerű, de könyörgöm, ez az USA-ban tudtommal akkora húzónév mint maga a Batman!
És ha már zöldek... Vérzik a szívem a Swamp Thingért. Mármint az Új 52-es ST-ért, mert a "klasszikus" egy ótvar vacak volt ehhez képest, aki nagyjából csak szuperhősködött, pedig Swampy nem szuperhős.

Az esemény tiszteletére a csütörtöki rovatot le is cserélem majd (vagy unkkább kombinálom) "Miért útálom a szuperhősöket" helyett/melett "Ők nem szuperhősök" fejléccel.



Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad