Hülye reklámok 142 - választási reklámok

Először had fejezzem ki sajnálkozásomat a Munkáspárt miatt.
Nem mintha valaha megfogott volna a párt, de azt gondoltam, ha még folytatólagosan létezik, és elkerülte a botrányokat, bizonyára olyanok üzemeltetik, akik akármiért, de hisznek abban amit a párt képvisel. Ennek legitimitásától függetlenül.
Sajna kiderült ez nem igaz, sima kis kamupárttá züllöt (video végén van az ő szegmensük): LINK.

A másik meg, youtube-on mindenki utolsó 2 napra megfizette hogy ha kell, ha nem, pártreklám gyün minden video elején. Leszarom, lustaság. Azt is leszarom mennyire okos volt a fideszkdnp-től szart nem csinálni kampányként, aztán kéztördelve utolsó előtti nap felbukkanni hogy jajj, ezt elkúrtuk, nem kicsit, nagyon, szóval nem elfeledni, menni szavazni.


Ami viszont sokkolt, az a fideszkdnp kampányvideoja. Amiben "migránshordák őrjöngenek" a határnál, aztán már vmi pályaudvaron, és Vona mondja: hát mint látjuk a kerítés szart se ér, bontsuk le, csak útban van. És erre logikusan azt hittem, ez egy Jobbikos hírdetés.
De nem, mert kijött a felirat, hogy fideszkdnp.
Tehát azt sikerült mondani, a kerítésre kidobott pénz elégett, a migránsok elleni küzdelem nem működik, a migránsok lerohantak minket hiába az emúttnyócév, megbuktunk, mi, a fideszkdnp.

Én meg csak vakarom a fejem hogy most mi történt.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad