Full Moon - Bunker of Blood 7-8 részletesen

 Butchers Bake Off (#8)
 
Tehát ebben a változatban Gary Busy kinyírta azt a családot a cukrászdában/pékségben, mire kivégezték, a hamvait elküldték a boszorkány anyjának, aki megsüttette Gingerdead Man-t a lövöldözést túlélő lánnyal.
Aztán jön egy Ok Nélküli Meztelenség-jelenet a GDMvsEB-ből. Nyilván fűszerezésnek, de a vágás nem jó, mert nem igazán tudjuk ki a csaj, és csak nehezen jövünk rá, hogy ez nem a Lány. Mindenesetre ahelyett hogy simán kinyírná a párocskát és várna, itt a jelenet tovább folytatódik a GDMvsEB-vől vett részlettel, amiben Lány is szerepel, meg az EB-ből Larnell.
Larnell megmutatj,a hogy EB-t használni lehet dimenzióutazásra, szóval mindenki meg a Bong-világba. A jelenet ugyanúgy folytatódik, bár most csak GDM-t követjük, aki elkerül King Bonghoz, aki elküldi a sütik Tanácsa elé - akik elítélik, és bezárják a GDM3 börtönébe! Ahonnan aktivisták kiszabadítják, elszökik, beszáll az időgépbe... És fogjuk rá, hogy a múltban köt ki. Egyelőre legalábbis.
Aztán jön egy újabb megmagyarázatlan vágás (vagy az időgépet használta, vagy kivárta az évezredeket, vagy nem is volt a múltban, csak mondjuk Braziliában), amiben GDM ismét a pékségben van (GDM1). Itt van egy vágás vhonnan máshonnan, ami jól sikerült, olyan, mintha az öregasszony részegségében észre se vette volna, hogy GDM egy mészárszék közepén áll.
Innen GDM megy kocsit mosatni, ahol szintén ... rosszalkodik.
Aztán visszakerül az őserdőbe? Az egészet magyarázná, ha a bong-Világban lenne, és az utóbbi pár jelenet csak hallucináció, de hogyan jutott időgéppel a Bong-világba? Hm.
 
...

Nézzétek, én tényleg megpróbáltam felfüggeszteni az összes előítéletem, de innen az egész egyszerűen szétesik random jelenetek halmazára :(

------------------------------------

Killjoys Carnage Caravan (#7)

A Killjoy 3-ból a fickó megidézi Killjoyt. Megvan az a részlet is, hogy nem mondanak áldozatot, így Killjoy morcos lesz. A prof pedig gyorsan elmondja micsoda Killjoy, szóval aki nem ismerős a branddel, az is tudja miről van szó.
Aztán KJ a fagyisautójával elkap pár embert a KJ1-ből. Működik, mert nincs megalapozva hogy mi korlátozza KJ-t, nincs kijelentve hogy a fickók nem tartoznak a profhoz, a kill meg kill.
Ott a Tükör, és bár nem látjuk hogy leszállítják, ez továbbra sem gond, mert nem ismerjük a régi szabályokat, tehát felállíthatunk újakat.
 

 Kapunk killt a KJ2-ből is, de ez továbbra is belefér. Az mondjuk igaz, hogy itt feltűnő a képminőség és a kosztüm különbözősége, de ez a dolog természete miatt várható volt.
20 percnél Killjoyt letartóztatják a Pokol megbízásából, és itt sajnos kimaradt a jelenet, amiért. Ez így azért kétségeket ébreszt bennem mennyire fog ez összeállni... De még nem helyrehozhatatlan a dolog.

Ha vkit érdekel, és akkor is ha nem, nézzünk egy pillanatra a ... részek terjedelmére:
1 - 60 perc
2 - 75 perc
3 - 75 perc
4 - 90 perc
5 - 60 perc
6 - 60 perc
7 - 90 perc
8 - 70 perc
Most pedig vissza a filmhez.

Sajna a tárgyalóteremből - reméljük csak egyelőre - nem kapunk semmit, és KJ csinálja tovább az őrültségeit, még a műsorát is vezeti (KJ5). Erős mentális gimnasztikával még el tudom adni úgy, hogy KJ egy démon, és amíg nincs vége a tárgyalásnak, lehet egyszerre több helyen.
A film felénél elkezdődik a tulajdonképpeni tárgyalás. Oké, haladunk...
Ééés persze úgy 1 óránál elkövetik a kardinális hibát. Mert oké, KJ benyögte, hogy a vád nyilván Az, Aki Elszökött - úgy a film harmadánál. Tehát innentől kezdve egyetlen dolog amit nem szabad megmutatni - azt, aki elszökött. Mert az már elszökött. Nem lehetséges, hogy még nem szökött el. Tehát azokat a kockákat, ami az után jön, hogy a proffot lekalapácsozta, ki kellett volna hagyni. Ha kihagyják a Nevetünk Killjoyon jelenetet, akkor semmi gond, egy nagyon-nagyon alapvető szinten ki lehet magyarázni ami történik. Így viszont nem. Kár.
 

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad