hülye reklámok 164 - Női Dr Who

Itt ez a kurvára irritáló kitalálmány, hogy most Dr Who legyen nő. Há baszom. Oké, legalább PRÓBÁLD megmenteni a szitut, azért vettél fel új rendezőt, nem? Hogy csináljon valamit ezzel a trágyadombbal amit az előző főrendező maga után hagyott.

No annak nem az a módja hogy első mondattal kijelented,ez a legnagyobb dobás A VILÁGON!


Hogy ez megy 30 másodpercig, az sem segít.
 Aztán hogy a srác nem tud biciklizni - ki nem szarja le? Oka sem látszik, így kifejezetten zavar hogy ezzel basszák el az időmet.
Ez meg:






egyszerűen életveszélyes. Nem rakunk ilyet a filmbe, mert nem akarjuk hogy a népek próbálkozzanak vele, mert könnyen bele tudnak halni. Stimmt?
Ez meg:


idegesítő hülyeség megint. Figy, épp elég bajom van azzal hogy a Doktor most nő, felidegesítettél vele hogy ajnároztad miután felidegesítettél vele hogy nő, és most ezzel idegesítesz, mert ez tuti nem az még ami a tréjlerben volt, hanem egy másik francság, pedig már az is idegesített amit a tréjlerben volt. Kapizsgálod már? Ki fogom kapcsolni az adást. Igazából máris csak azért nézem hogy elmondhassam másoknak mekkora trágya ez, és ők se nézzék. Nem akarsz te magadnak ilyen reklámot.

Aztán a kocka átalakul célkeresztté, ami elillan, majd ugyanott megjelenik ez a szar:


Figy, koncentrálhatnánk esetleg, talán, ha jut rá két perced, hogy a Doktornő épp esik lefelé egy kilóméter magasból, ésa TARDIS nem létezik többé, mert a sorozat homofób, és milyen már hogy nő nőbe szerelmes? (A TARDIS, az a telefonfülke-időgép amivela Doktor utazgatott egy élőlény volt, és nőnemű.)

És tényleg oké, kijön vmi zsaru, akivel a sráccal gyerekkori ismerősök, és tuti egymásbaszeretnek - de NEM EZ ÉRDEKEL. Valaki épp becsapódni készül a földbe sok-sok km/h-val! Senkit nem érdekel rajtam kívül?
És nem, úgy tűnik nem, mert innen meg egy vonatra kapcsolunk. Amit megtámad egy halom csáp.


Aztán a vonatra teleportál a Doktor, és a Rendőrnő, meg a Biciklizni Nem tudó Férfi--- És a Doki nincs tisztában azzal hogy nő, pedig már órák óta átváltozott... És a kurva anyád, ezt nem vagyok hajlandó még egy beszámoló kedvéért sem végignézni.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad