pokemon 040 (special)

Na, ez az egyik tetves-nehezen megtalálható special, mert ezeket össze-vissza adták ki, csillió néven és csoportban.

Alapvetően vannak az önálló, teljes értékűnek mondott "special"-ok, de ezek egy része egyezik ugyanakkor azon részek nagyjával, amik a "pokemon chronicles" gyűjtőnév alatt is kijöttek. Amik a PC alá tartoznak, azokat egyébként ott lehet legkönnyebben megtalálni.
Aztán van még a "picachu shorts" fedőnév is, aminek van átfedése a chronicles-el, legalábbis a "winter vacations" miniszéria által. De nemm inden "winter vacations" rész tartozik a PC alá. Ráadásul ezek duplarészként jöttek ki, azaz különválasztva nehézőket megtalálni. Extra nehezítésként pedig a bulbapedia rossz sorrendben jegyzi őket a sugárzáshoz képest (amit 1-2-nek mond, az valójában 2-1 sorrendben van).
Ezeken kívül még vannak filmek (egyértelmű), planetárium-specialok (nem fellelhetőek), ésMÉG különálló special-ok, amiket viszont nem jegyezenek mint special részek, hanem "csak úgy vannak". Utóbbiak közül az egyik bekerült a Chronicles-be szintén... Csak hogy bonyolult legyen.
Ezzel persze nektek már nem nagyon kell foglalkozni.

Lényeg, hogy ez a Pokemon Chronicles #22 ELSŐ kisfilmje, aminek a neve


Ami egyébként azért is jó, mert a "Stantler's Little Helpers" másik pikachu shortnak a japán címe az, és van hogy dolgokat csak úgy lehet megtalálni ha arra keresünk (és van hogy japán betűkkel!)...

A rész helyének meghatározásakor figyelmebe szokjuk venni a gyártási/sugárzási időt, a szereplőket, helyszínt, esetleg cselekményt. Itt együtt van Brock, Misty, Ash, és ezek a monok, amik ide határolják be a lehetőségeket, mivel biztos, hogy karácsony időszaka van.
Hogy ProfOaknak van-e köze a kunyhóhoz, az opcionális, mert a japán eredetiben ilyen nincsen.

Amúgy ez egy fantáziátlan, unalmas szar. Amiben teletubbiek szüttyögnek.


Azért az jó, amikor vulpix beleokádik a csizmába:


És ilyen karácsonyi gyereklekötőnek elmegy.


Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad