pokemon 032

Hm. Fuchsia = ciklámen? Csak mert az előző részben F-be indultak, de most C-be tartanak. Oh, szinkron, mihez kezdenénk nélküled.

Ninják... Hol is jöttek kb. ennyi rész után ninják... Áh! A Dragon Ballban!

Btw, tudtátok hogy az első évad 30 részes lett volna, minden rész végén lett volna Pokerap, ami minden résszel 5 pokemonnévvel bővült volna, amik az adott részben szerepeltek volna?


Hát ehhez képest az átlag megjelenés 3 pokemon/rész (eddig), több rész produkált nullát, de volt ami felment 11-ig! És az első évad 80 részt tett ki a tervezett 50 helyett, ami ezen a szinten mondhatni a duplája.

Ööö, elnézést


De pár résszel ezelőtt megállapítottuk (a pszichopata Abrás csajnál), hogy kihívás közben átváltoznia a pokemonnak szabályellenes. Erre ez a teremvezető is eljátssza ezt? De most nem szólnak rá? És mi az hogy ha nem győznek, nem hagyhatják el az épületet???



 Oké, Psyduck egy pontig vicces.


De álljunk meg. Még ha nem is számlom a Rakéták közbeavatkozását, ami ugye alapból eh, akkor is a szabály 2 vs 2-ről szólt. Ash madarát kiütötték, és Ash kiütötte a ninja denevérét. De a ninja molya még nem esett ki, ahogy charmander sem, tehát a küzdelem valójában nem ért véget!



Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad