Witchcraft (filmsorozat)




1

A múltban vmi házaspárt elégetnek boszorkányság vádjával.

A jelenben Grace éppen szül egy gyereket, Williamet. John Churchil az apa. Linda Swanson - a szülő nő barátnője. A szülő nő gyerekkorában vándorolt be Lengyelországból, a szüleivel.
John anyjához mennek egy hétre, ahol Elizabeth (a mutter) várja őket.
Este Grace fura dolgot lát az ablakából. Kimegy megnézni, és hát nem épp vmi állatot áldoz vmi oltáron John és az anyja? Ah, csak rosszat álmodott. Bár az igaz, hogy van egy darabka állat a kertben...
Grace mászkál a házban, összefut Elseworthel, a néma lakájjal. Utána felhívja az apját hogy keresztelje meg a gyereket: az apa pap. Vagy ez egy szójáték. Jamesnek hívják.
Grace... elájul? Mikor legközelebb látjuk, egy rakás ismeretlennel ül együtt (John családja?). Megjön Linda. Az egyik öreg megbámulja a seggét.
Megérkezik a pap, és Rosemary Gyermekét látja a bölcsőben. Hány egyet erre a wcben. Ahol meg az elején elégetett párt látja. Ki sem kell rúgni, elmegy magától. De másnapra hívja a templomba keresztelni. És odaadja a nyakában lógó keresztet.
Grace virágot ad a lakájnak.
Majd este újabb sétára indul. Talál egy használaton kívüli szobában egy tükröt, amiben mintha meglátná Johnt és Elizabethet, de ósdi arisztokrata ruhákban...
A pap... megégett? Mintha aggódna Grace-ért, és valami könyvet vesz elő... Grace a használaton kívüli szoba tükrében látja hogy a pap felakasztja magát.
Grace... visszaemlékezik hogy az apja kinyírta az anyját, aztán felakasztotta magát.
A vacsoránál Grace megint vizionál.
Másnap Grace kertészkedik, közben a pap belopózik a házba és felakasztja magát.
Másnap Grace és Linda a használaton kívüli szobában találnak egy festményt, amin azok vannak akiket a tükörben hallucinált. Linda lelép, de előtte Grace nekiadja a pap keresztjét.
Grace szexelni akar, de John nem. Ezért este szexelnek, mert akkor John kezdeményez, vagy valami.
Reggel John közli, egy hete leégett a házuk.
Grace elmegy megnézni, és tényleg leégett. De nem egy hete, hanem csak előző nap.
Odahaza Grace nem talál senkit, ellenben most már világos hogy a film elején elégetettek John és Elizabeth voltak ... előző életükben vagy mi. Ettől Grace csuklója spontán felvágódik (stigma?). Elájul.
Mikor magához tér nem emlékszik mi történt.
Este Grace arra ébred hogy Linda szólongatja. Vagy nem. Mert megtalálja a pap keresztjét vmi ládában, aztán meglát valamit amitől - felriad. A csuklója metélt, szóval azért volt valami. A kereszt meg nála van, és ezen Linda csodálkozik - bár szerintem ő rakta oda, kapja be. Ő ugyan váltig állítja hogy otthon hagyta. Elmennek megkeresni az álombéli ládát. Sikerül útközben elkeveredniük egymástól - Linda bele is hal.De csak miután megtalálja a pap könyvét, ami tisztázza hogy ugyanezen a néven 1687-ben John és Elizabeth boszorkányság vádjával máglyahalált halt. Elizabeth terhes volt.
Grace addig bóklászik míg megtalálja a lefejezett Lindát, majd nem vonul vissza, belebóklászik John és Elizabeth párosába, akik közlik hogy köszi a gyereket, az maga a Sátán vagy mi, ők  meg az aktuális főgonosz.
Neki is látnak feláldozni a magatehetetlen nőt - ám ekkor Johnt leszúrja a (2)lakáj Grace! (2)Aki nekilát ekkor kiszabadítani Grace-t, mire Elizabeth leszúrja! De eddigre Grace kiszabadult, így ledöfi Elizabethet! Aki csakúgy mint John csontvázzá olvad. (2)Majd végez magával is, mert nem bírja rávenni magát hogy megölje a bébit.

------------

2

(2)Valami banya - ehhez meg kellett néznem a stáblistát: az előző részből Elizabeth - varázslatot végez, amivel átalakul az előtte fekvő fiatal nővé.
Valahol máshol William épp a barátnőjével, (3)Michellel Charlotteal hentereg, aki  azzal unszolja mondja hogy "szeretlek", míg W. csak dugni akar éppen. Amúgy épp másik városban menne egyetemre, azaz most olyan 18 éves. Épp rátérnének mégis a szexre, mikor csöntgetnek. Az alakváltó banya az (aki amúgy vérfarkasként érkezett??) Dolores Jones, a szomszéd alakjában leledzik.
Egy elrontott szóviccel később (Have you seen my cat? a Have you seen my pussy? helyett) William megpróbálja odaadni Doloresnek a küszöbén lévő csomagot, de annak nem kell. W szerint bizonyos Boomer tréfálkozik csak. Hogy abbahagyja, azt gondolják össze kéne hozni (2)Rosemaryvel Audreyval.
Később, mikor W már alszik, megjönnek a nevelőszülei (Adamsék)
W mindenfélét összeálmodik, felriad, és egy sátáncsillagot (2)képzel a mellkasára. Mivel az álmában is benne volt, megnézi végre a csomagot. De abban csak egy ilyen korong van.
Faterék reggel rögtön tudják hogy az immár üres doboz Pandora Szelencéje, és W még két ilyet fog kapni ma meg holnap. "És akkor mindent tudni fog." Mikor kérik hogy mutassa meg a "hamutálat" ami a dobozban volt W készséges, de a cucc eltűnik de a cucc eltűnik.
A könyvtárnál W belefut (2)Rosemarybe Audrey Dinburghbe és megemlíti neki Boomert. És megkéri hogy fordítsa le a "hamutál" feliratát, (2)ami nála van. Az alku megköttetik.
Dolores konyhai lapáttal és söprűvel tisztogatja a tetőt(?), és közben sikerül beletolnia a seggét W arcába. (2)Majd arra ér haza hogy a csaja tolja Boomerrel. Mikor hazaér a barátnője szól hogy Audrey kereste. Felhívja, és A annyit közöl hogy boszorkánysággal kapcsolatos a cucc.
A nevelők és a banya között valami suskus van, aminek eredményeként banya visszaköveteli W-t, mire nevelőanyu leszúrja. Aki ezt fel se veszi, inkább leszúrja nevelőanyucit. Na AZ belehal.
Bommert meg egy Ozzy Osbourne koncert ígéretével sikerül rávenni hogy menjen el Audreyval.
Közben Audrey bement Williamékhez, hangokat hall, majd halott anyuci ... képében nyilván kivágják az ablakon. Mondom belehal.
W épp olvasgatja a szobájában a könyvtári könyv vonatkozó oldalát, mikor a bigyója rematerializálódik. Ekkor apuci bejön, és elmondja hogy valami boszorkánykörből vitték el, mert a szülei, és a nevelőszülei boszorkánykodtak, meg aztán ellenezték azok világuralmi terveit.
Ekkor csöntgetnek - hármat találgathatsz ki az. Apci épp elküldené D-t, de az vmi port szór rá, amitől rögtön másként gondolkodik. El islesz küldve templomba (3)Michelle Charlotte (a feleség) után, így D rámászhat W-re. De W-nek nem jön be a dolog, és mivel kidobni nem tudja, maga lép le.
Másnap (3)Michelle Charlotte osztályképeket nézeget.
Este: kiderül hogy Michelle apja pap. W beszélget vele, és a kérdése: van-e választása az egyénnek hogy jó vagy gonosz lesz-e. Közben pedig egy poltergeist-medve zseblámpával inzultálja (3)Michellet Charlotteot.
(3)M Charlotte le, W fel, fent materializálódik Pandora Doboza 2, benne egy ... csirkecsont? Réz mozsártöröcske? W le, kiderül (3)M Charlotte mellkasán lett egy belekarcolt sátáncsillag. Apuci megkérdezi van-e köze W-nek ehhez, erre W elfut haza.
Ott nevelőanyu képében várja a banya, és éppen kikezd Williammel, de aztán úgy fordul hogy "na akkor elmondom az igazságot". Úgy legyen.
W rájön hogy ez már nem az anyja, és az időközben a szomszéddá változó banyát jól agyonveri. A közben befutott apucival együtt - utóbbi baleset. A banya persze nem hal bele.
William elégeti a gatyáját, és nekilát egy sörétessel szétdurrantani az agyát, de (3)Michelle Charlotte lebeszéli róla.
Másnap pap-papa átjön és felszenteli a házat amennyire tőle telik. Aztán a Világ Leggyengébb Tűzanimációja bezárja egy szobába ... és elégeti?
Boomer beugrana - de elküldik. És akkor Pandora's Box 3! Odakint meg szomszéd néni kitöri Boomer nyakát!


Na EBBEN a dobozba valóban valami hamutartónak látszó dolog van.
A három doboz bigyói egy serleggé állnak össze (2)(amiből az elején a banya ivott).
Bejön a banya, és közli hogy ő akkor most megdugja W-t, és a gyereke lesz a legerősebb fiúboszorkány (warlock = boszorkánymester). Ja, és az egész (3)M Charlotte hibája, miért nem dugott vele ő előbb.
Nekiállnak dugni, de W meggondolja magát, és ledöfi a nyanyát, aki porrá omlik és elfújja a szél.

---------------------

3

Egy zsúfolt bárban egy pali felszed egy nőt. Kimennek hátra, váltanak egy csókot, majd a nő holttestét a fickó berakja egy ott heverő kartondobozba. Majd elmegy a kocsijához ahol egy talán-halott csaj várja, akit mikor megcsókol, az lélegezni kezd.

Bizonyos William Spaner, ügyvéd (azaz a Sátán fia, stb.) épp gyilkossággal vádolt védencével és annak mamájával tanácskozik, mikor betoppan egy voodoo pap. Aztán betoppan az ügyész, sürgeti az eljárást mert neki bizonyítéka van, meg határidői, és menne.
Mivel Willi ügyvéd, minimum 7 év eltelt, azaz legalább 25 éves. Az összes évével lemegy a bárba inni, ahol futólag találkozik a barátnőjével, később lesz neve is: Charlotte. Mikor az távozik, valami maca, bizonyos Annah leszólítja, és elkezdenek hetyegni. Majd betoppan Annah barátja. Mármint ex-barátja.
Ekkor megjelenik a Csókolózós Pasi, mellesleg tök ugyanolyan ruhában mint Wili, ezért komolyan sasoltam most he? De ott vannak egymás mellett, szóval nem ugyanazok. Hármasban iszogatnak tovább, majd CSP hazakíséri Annaht.
Jó messze lakhat, mert mikor legközelebb látjuk őket, este van. Csókolóznak, mire Annah holtan esik össze.

Wili is messze lakhat, mert még nem ért haza. És akkor rajta üt a voodoo pap. Majd elmegy, miután bedobja hogy tán az ügyfél áldozatának férje a tettes.
Odabent Wili és a nője henteregni kezdene, de akkor kiszúr vmi nyakláncot, és tökre felmegy benne a pumpa.
Megtudjuk hogy 4 éve együtt élnek, és Wili valahogy ódzkodik gyereket csinálni. Itt tudjuk meg Charlotte nevét.

W összeálmodja az első film első jelenetét.

Charlotte Mathina másnap fotózást tart, betoppan CSP. No, CSP-nek is van neve: Louise Daminelly. Louise leadja W tárcáját, közben W megtudja az ügyésztől hogy áldozat férja nem volt a városban.
Majd W találkozik Louisal, akinek Örökké Haldokló Macája a Roxy névre hallgat. A "gonosz páros" lenyúlja W kocsikulcsát, aki lelép az ügyésznővel. Amikor kiszállnak, a Gonosz Páros jól elüti az ügyésznőt. W kocsijával. Rádumálják hogy lépjen le a kocsival, majd halálra csókolják a nőt.

Pár zavaros jelenet után Louise-t rajtakapja W amint épp rástartolna Charlottera,de W hazaér és elzavarja.
Rákövetkező pillanatban megjött a nagy hír: a férj meglett, az alibije semmis, ügy megoldva.

W végre meglátogatja voodoo papot, aki közli hogy Louise gonosz, mert emberekből szívja ki az életet. W-nek viszont nincs kedve sátáni erőket használni, de meg kell tennie ha nem akarja elveszíteni a nőjét.
W szóval otthon aggódik a nőjéért, el is alszik bele, Louiseékra ébred. Akik aztán elmennek. A voodoo pap meg meghal. Viszont W örökli a sétabotját.
Charlotte közben a figyelmeztetés ellenére hazamegy, ahol persze ott vannak Louiseék. Aztán már csak Louise, aki halálra csókolja a barátnőjét.
Befut W, és jól elveri L-t a bottal. Semmi varázslat, csak elpüföli. Louise megpróbálja lesmárolni W-t, de annak kezébe akad a film eleji nyaklánc, így két varázstárggyal már simán elintézi riválisát. Aki eddig úgy tűnt tudja ki W, de itt a nagyjelenetben már nem.
Charlotteról meg eltűnt a jel - de csak mert meghalt. (4) Ám akkor W életet lehel bele.
Nekilátnak elásnia hullát vmi út mellett, ám az életre kel, mire W eltöri a voodoo-botot, és leszúrja vele. Ettől végre rendesen meghal.
Ja, és W végre teljesnek érzi magát, végre nem fél attól hogy eredendően gonosz, mert tudja hogy van benne jóság.

---------------------

4

Két fiatal (4)felnőtt 17-éves kikocsikázik az erdőbe, de a nő nem nagyon akar dugni. Legalábbis kéreti magát és bemegy az erdőbe. Mivel sötét van, a fiú megcsúszik és beveri a fejét egy kőbe. A lány erre elhajt az első nyilvános fülkéig mentőt hívni. A pocsék audiominőség miatt azonban nem sikerül neki. A tetejébe még le is üti és elrabolja valami pacák. Elég sötét van, de asszem Nórának kivágták a szívét mire a pasija kikódorog az úthoz.

William hazafelé hajt a városban, majd hazaér. Három éve "kényszerült" utoljára az erejét használni, szóval lehet most vagy 28. A kirendelt védőéggel felhagyott, most magánszektorban biztosítási ügyekkel foglalkozik. A vádlott nővérének (5) Lily Wildnak Kellynek (5) - aki egy kis könyvesboltban dolgozik - győzködése után elvállja az ügyet.
A nyomozóval való konzultáció során kiderül, még 6 hulla van egy sorozatgyilkos számláján, és most mindet a kölyök nyakába akarják varrni.
A rendőrség hozzáállását látva W inkább kimegy a helyszínre, ahol talál egy levél gyufát. Más lehetséges nyom nem lévén elmegy a klubba. Megtalálja a gyufán említett strippert, de kidobják. Hát követi a strippert, akiről kiderül hogy másik állása is van, énekesként egy bluesklubban. Itt sikerül rávenni hogy legalább álljon szóba vele - majd Bella Donna lakásán. Ahol dugnak. Mármint dugnának, de akkor kopognak.
W elbújik a szekrénybe, Donnát meg jól megerőszakolja a stricije. Btw, még a klubban W látta az ügy nyomozóját tekeregni. Mindegy, itt alkalom van lejelenteni az ügy állását az ügyfélnek. Lilire, az ügyfélre ekkor rástartol W, de végül nem jön össze.
(4) A csajt meg jól kinyírják.
Eztán a nyomozót próbálja megszorongatni, de azon kívül hogy valami van, nincs semmi. Ekkor megy, és megdugja BD-t. Végül W nekilát kinyomozni mi van a stricivel. Mivel azzal se jut sehova, megnézi a legendát a Blues Legendájáról. Ekkor felmerül a Keresztutak Démona.
Strici/Démon kinyíratja akitől W hallott a Legendáról, aztán elkapják W-t magát.
Itt derül ki hogy Strici/Démon W ikertestvére volt, még az inkvizíció korában, csak időnként meghalnak és újjászületnek. Egy "térj át a sötét oldalra Luke" beszéd után jöhet a Végső Összecsapás. W-nek van is egy feszítővasa hozzá. Varázserő? Piha!
Strici/Démon azt akarja vágja ki az ügyfél szívét, hogy így váljanak halhatatlanná, helyette egy késsel W lemészárolja a minionjait. Erre S/D zöld szemmel néz a sztripperre, (5) (4) mire az meghal. mire az meghal. Mire W puszta kézzel kitépi őkelme szívét. (5) Az ügyfél nekilát megfojtani W-t, mire leszúrja a sztripper.
A rendőr kiengedi a gyanúsítottat, és a hullákra varrja az egész ügyet, (6) és W-t mint segítséget tünteti fel, afféle okkult szakértőként, ami annyira bejön hogy elterjed a pletyka, az apja magasrangú ördögimádó volt. The End.

--------------

5

Jaja, megvan az elején a középkori boszorkányégetés. De most van egy tábortűz is, ahol valami alak boszorkánykodik? Ki tudhassa.

Valami pasi felmegy egy kurvához. Aztán a csaj pasija leüti durván, és nyilván kifosztják. De túl nagyot ütött, a pali belehalt, hupszi!
Boney és Clyde kocsiba pattan, és ... elütnek egy ... hajléktalant? Közben arra jár egy gazdag pap, megáll segíteni a nyomorulton, aki a szemeit kezdi követelni, sárga fény mászik át belőle gazdag fickóba, azzal meghal. Ez annyira rossz effekt hogy kivételesen megmutatom:


B&C kocsija nem sokkal később lerobban. Gyalog mennek tovább. Belefutnak a fickóba, aki az introban darázsolt a tábortűznél. A fickó gyakorlatilag felajánlja hogy megveszi a lelküket. De "hőseink" elég hülyék, és ezt nehezen fogják fel. Le is ütik a palit, és nekilátnak kirabolni. Ha volna mit. Igazából a fickónak van egy darázskardja, teli kavicsokkal (rubin,smaragd, gyémánt - tudod, kavicsok).
Kuldúsvarázslónk, kinek neve Cain, megdelejezi a nőt hogy nyírja ki a hapsiját, majd közli vele hogy mostantól a szolgája. Rettentő overacting közepette. (5) Közli, hogy újjá akar születni.

Váltunk Williamre, aki még mindig Spanner, de most más színész játssza. Van egy szőke barátnője, aki eléggé hasonlít az előző film szőke barátnőjelöltjére ahhoz, hogy retkonoljunk.
Cain közben lefoglal magának egy klubbot. (5) Mert most van a 6. év 6. hónapjának 6. napja, amikor feljöhet a Földre egy kicsit. A fickó elég intenzíven nyomja a dolgát, komolyan. Este W pont oda ruccan le. Mi volt az esélye...! A színpadon produkcióra fel is hívja Cain, (5) és beleszugerálja hogy előadás után további utasításra menjen hozzá.
A többi jelenlévőből az est folyamán kiszívja az életet... Amivel (5) a Pokol Kapuját akarja kinyitni a (5) hatévente esedékes lélek-kvótáját kívánja beszolgáltatni. A gond, hogy a megfelelő személyek, akikkel üzletet kötött a lelkükre, nem mind jöttek el ugye, valahogy oda kéne őket hívni. Ehhez W warlock-ereje pont kapóra jönne, és Bonnie feladata odacsábítani hozzá.
Ezt azzal meg is oldja, hogy W-t annak lakásán jól megkúrja. Úgy tűnik ezzel azonnal sikerült megdelejeznie, így kerülünk vissza a klubba. Ahol Cain közli hogy szerinte W egy fehér boszorkány, és hogy márpedig neki az újjászületéshez kellenek a lelkek. És akkor Sátán letöri láncait is szintén visszatér a Földre.
Én amúgy nem tudom mi a nagy terv, de néhányszáz lelket egyesével levadászni kissé sokáig fog tartani, nem?
(5) Amúúúgy a fenti jelenet a dugástól kezdve valami asztrális kivetülés lehetett, mert W hirtelen az ágyában ébred a nője mellett. W úgy ébred hogy nincs emléke az előző estéről, a nője meg úgy feküdte le mellé hogy rá se nézett. Plusz W picit agresszívan ébred, szóval barátnő leüti, és doktort hív hozzá, de az nem talál elváltozást. Ja, a barátnő neve Kelly. És visszaköltöztek W szüleinek házába. Gondolom ez alatt a 2. filmbeli nevelőszüleit értve.
Kelly kérésére K papjának tanácsadásán vesznek részt, aki magával hoz egy chanellert is, aki "érzi a rosszat, és összeköttetésben áll a felsőbb erőkkel". És ráadásul eredendően német. Talál valami jelet W-n, (5) amiről rögtön tudja a pap hogy "a hatodik év van". Aztán a pap távozik. Mikor Kelly bemondja Cain nevét az asszisztensnek, annak is beugrik. Aaah! A papa a pap a film elejéről! Aaah!
Aaah! Szóval ha W megszerez egy lelket, az összes azzal kapcsolatban lévő személy lelkét is megszerzi C!
A pap dug a titkárnőjével, a channeler meg megzavarja Bonniet, aki W-t akarja megint megdugni. Bele is hal. Bonnie és W befejezik amit elkezdtek, W beszerzi a lelket és leszállítja. Aztán Kelly ésW közösen zuhanyzik egyet. Ami végül kínos erőszakba torkollik.
Jön ismét a pap, W-t megszállva tartja Bonnie, aki elmondja a papnak hogy Cain áll az egész mögött. Aztán lejelenti Cainnek, hogy a papban bizonyos Szaftra nevű ősi gonosz lakik.

Aztán a pap meg a titkárnője dugnak, mikor betoppan Kelly. A pap elmondja hogy a karddal lehet megölni Caint, aztán mindenki találkozik a klubban. Bonnie meghal, Szaftrát megváltja Isten képernyőn kívül, W megöli C-t. Aminek semmi értelme, Bonnienak kellett volna ezt tenni a sztori logikája szerint, de ez van.

-------------------

6

Máris van két gyilkosságunk egy hét alatt a városháza nyilatkozata szerint, és még el se kezdődött a film. És ha jól sejtem épp a harmadik áldozatát látjuk egy sorozatgyilkosnak. Azt is halljuk hogy 66 éve volt utoljára holdfogyatkozás... No comment.
Aztán a rendőrség helyszínel. Nyomozásvezető (12) Garner (14) Tom Garner és a társa, Lotz már negyedik hete. Befut a kapitány is, és erőst sürgeti a nyomozást.
A gyilkos feltehetően Jonathan, akit látunk épp bepróbálkozni egy étkezdében bizonyos Marynél.
Úgy tűnik, egy San Franciscoi hasonló gyilkosság alapján, gyilkosunk motivációja ha kis, aranyszín keresztet hordasz a nyakadban.
Jonathan felmegy Maryhez, és dugnak. Megtudjuk, hogy a halottkém pocsék munkát végez, a halál oka ugyanis injekcióval beadott méreg.
És azt is megtudjuk, hogy a SF-i zsarut megölték.
(6) Azt is megtudjuk hogy Mary szűz volt. Jonathannak van egy társa, aki nő, és most dugnak.
Ekkor nyomozóink végleg okkultot gyanítanak, mert az egyik áldozaton látták a 666-ot, hát (11) elindulnak felvenni felveszik a kapcsolatot Williammel, aki most válóperes ügyvéd (amiből feltételezhetjük hogy legalább egy év eltelt előző szakosoddásához képest, azaz most legalább 29 éves). Közben befut az újabb áldozat felfedezésének híre.
A zsaruk kiszórják a többi lehetséges okkult szakértőt mint kóklert. Kivéve Mr. Savantit. De ő meg nem mond semmit, csak kiszúrja a sötétüvegen át W-t.
W rögtön letartóztattatná Savantit, ebből is látszik ő se tud mindent. S persze sátánista, el is küldi egy minionját hogy csábítsa vissza W-t a sötét oldalra. Az felbéreli W-t egy váláshoz, amiben azt kell bizonyítani hogy a férj IS kikapós volt. A tipp szerint a bárban ahol a fickó csapos az egyik táncossal kavar. Hát W elmegy, és megdugja a csajt.
A rádió most már 4 áldozatról beszél.
W hazamegy, és megdugja Kellyt. És közben nekilát vízbefolytani. És közben újabb áldozatot szed a gyilkos.
Ah, a nőket csak elrabolja Bonny és Clyde (ezek nem nevek, csak én hívom az aktuális pasi-nő ámokfutó párost így), aztán viszik Savantihoz (6) és a minionjaihoz, aki varázsjelet masszíroz bele, amiből rájön hogy nem száz, mire megfenyegeti csapos/férj/emberrablót hogy legközelebb ő is meghal.
Reggel az eset már benne van a lapokban, nyomozóinkat le is veszik az ügyről.
Minion megy és megdugja W-t, vagy legalábbis ilyen látomást küld rá.
Az utolsó áldozatjelöltet B&C el is megy bezsákolni, de nem fog bejönni, mert W titkárnője ilyen "házasságig nem szexelünk"-keresztény, és mivel otthagyták W-nél a táskát amiben az injekció van... Btw, jól láttam, az utolsó jelölt Kelly! Aki egyébként elég eredményesen védi magát. Mindenesetre Bonnie és Clyde örömükben dugnak egyet.
Emberrabló-párosunk meghal, Savantival együtt. A titkárnő felmond.

-----------------

7

Valakik egy partin vannak, vagy már nem, de szexelnek. A pasi biztos gonosz, mert valami kereszt alakú fém ruhadísztől tökre kiakad egy pillanatra. Például mert vámpír.A csajt mindjárt viszi is a mentő,de már későn.
Ugyanabban a kórházban W egy házaspárhoz megy ki, akiknek elütötték a kislányát, és most az intenzíven van. Innen rántgatja be a nő barátnője, Sally, a műtőbe.

Máshol: két rendőr, (12) Garner (14) Tom Garner és a társa Lutz, aki időközben nővé vált - vagy mindigis az volt - megfigyelnek egy épp pucér hölgyeményt. Akinek megjön a szökött pasija dugni.
Közben a kórházban az utolsó kenetet feladni érkező pap fakeresztje lángra lobban.
A letartóztatás közben amúgy megtudjuk, hogy 2 évvel az előző film után járunk, tehát W olyan 31+ lehet. És Wili most tanácsadóként tevékenykedik. A kiérkező nyomozópárost és W-t egyaránt meglepi mikor a hulla felkel és elszalad, hogy aztán pár sarokkal odébb megdugjon és kiszívjon egy kocogót. A rendőrök beérik, de kiderül már golyóálló. Viszont W-nek sikerül megkaróznia. Amit megállapodnak hogy nem vallanak be, az áldozat csak elesett.

Közben a hely ahol a csajt megtámadták a Polytechnic Institute, ami épp egyesülni készül a Kobol Institiuttal anyagi okok miatt. Ha már a film elmondta.
Ja, és odahaza Kelly féltékenykedik, mire W elrohan a temetőbe. Aztán hazamegy. Kellyvel kibékülnek és dugnak.

No végre kiderül miféle korporációs ügylet folyik: a vérbankok felügyeletét kívánja vámpírunk megszerezni. De az aláírás előtt még meg kell kúrni, és ki kell szívni egy prostit. Vagy ilyesmi.

Később kiderül a gyilkosságról videofelvétel készült, és a vámpírok nem látszanak a fényképeken.

Kelly és W megint dugnak.

A zsaruk kiszállnak az áldozat barátnőjéhez, aki éppen dug. Ezért ingerült, ezért lecsukják.
Vámpírunk közben a pincéjében hegylakót játszik, és levágja a biztonságiőre fejét amiért a rendőrök megkapták a biztonsági felvételt.

W felhívja a film elejéről a párt akiknek elütötték a gyerekét, miközben azok dugnak. Közben Kellyhez denevérként berepül egy vámpír, és megharapja.
Sally is meg van harapva. A kihallgatáson ... "meghal" (felteszem ekkor változott át vámpírrá), (9) így a nyomozókat felfüggesztik. Kellyt odahaza kiüti W. (9) Mindhárman mennek W elmegy a céges aláírásra. (9) Vámpírunk embere pánikolni kezd, így az aláírás meghiúsul. Jöhet a nagy leszámolás W és vámpír között, (9) miközben a két nyomozó odakint vár.
Vámpírunk meghal egyszer, amitől visszaváltozik emberré. Aztán W megkarózza még egyszer, de még van annyi ereje hogy W-t is belerántsa a karóba. És még arra is van ereje hogy elslattyogjon Kellyhez, mert egyedül nem tudja kihúzni a karót. De Kelly csak mélyebbre nyomja, mire beszippantja egy darázsörvény.

------------------

8

Nincs köze a franchise többi részéhez.

----------------

9

Hm. (9) Egy művészeti kiállításon egy nő benyit az egyik terembe, ahol két hullát talál. Az egyikből kiszáll a szelleme. A teste meg eltűnik. Ő lehet W, legalábbis a flashbackekből ítélve. Jaaa, hogy ez az a parti volt az előző filmből.
Lutz és (12) Garner (14) Tom Garner helyszínelnek, Kelly meg odahaza hiába várja W-t és közben féltékeny.
Közben valami pali megdug egy kurvát egy liftben, aztán talán egy hotelben. (Ennél a jelenetnél a liftre várakozók közt van az a szőke csaj, Christina Maller. Kíváncsi vagyok mit csinál egyébként, mert tök meggyőző.)
Lutzék közben máris egy új helyszínen vannak.
A prostinak új ügyfele van, W meg rájött hogy át tud menni a falakon. És hogy a prosti hallja őt. Akinek a neve Sheila.
Estére W távozik máshova, Sheilához meg beállít a stricije hogy megerőszakolja.
Lutzéknak újabb hullájuk van, ismét vérrel festett egyiptomi hieroglifák közepette. Fel is keresnek egy egyetemi szakos tanárt a kérdéseikkel. Közben W meglátogatja Kellyt most hogy van tolmácsa. Ám W nem bír bemenni a házba. Mégis ő találja meg Kellyt, aki éppen félredug ... Williammel. Sheila az egyiptomizó illetőt találja meg. Aki éppen Kofu fáraóhoz imádkozik, aki a Sátán leszármazottja.
Sheila elhúz a nyomozókhoz, azok meg jobb híján elindulnak a nyomon. Sheilát meg ismét megerőszakolná a stricije, de W megszállja S-t, és laposra veri a parasztot.

Kelly és W2 dugnak. W2 fojtogatni kezd, K elájul. Leviszi Kámzsás Fickóhoz, mert testet akar cserélni. Merthogy W ereje most K-ben van. És W2 most W testében van.
Sheila/W nekilát lezúzni a két kultistát, és kiderül hogy Kámzsás Fickó az a stricije. (11) Ekkor befut a nyomozópáros. Míg ők elterelik a figyelmet S/W felgyújtja a stricit. Ettől W is visszakerül a testébe.
A prosti meg járulékos veszteségként szintén elhamvadt?

---------------

10

Lutz nyomozó hadakozik benne vámpírokkal. A Büro 17 kormányszervezet keretében. Említi egyszer W-t mint aki állította hogy vámpírok léteznek, de ő még mindig nem hisz a vámpírokban. És a másik neve Lucy.
(12) Időrendben a 12. film előtt történik.

---------------

11

Kelly és W dugnak. Biztos hogy Kelly, mert ott a neve a képeslapon.
Megállapodnak hogy dél körül elmennek meglátogatni K lánytestvérét, Coleent, aki egy Machbet-darabban lép fel mint az egyik boszorkány, és épp kölcsönkér egy ruhát.
A rendező szerint a szintén boszorkányt játszó, és Kellyre roppantul hasonlító Carry csinálja csak jól az egészet. Mint kiderül, ő tényleg ilyen boszorkányság-hívő, és meghívják a másik kettőt egy rituáléra, amiben a Sinovia Nővéreket akarja életre kelteni, akik 300 éve haltak meg. Uruk Abaddon, a Sátán hadvezére, aki a Világvégét akarja elhozni. Szerintem is jó ötlet - NEM. Aztán a rendező és Grace dugnak.
Kelly húga és a pasija is dugnak.

Este ahogy ott táncikálnak félpucéran a lányok, három részeg pali megzavarja őket. Mindneki elszalad, Maryt nekiállnak megerőszakolni mikor megszállja az egyik banya, és akkor dugnak. A fickó persze belehal.

Lutz és (12) Garner (14) Tom Garner kimennek helyszínelni a halott sráchoz, de igazából nincs mit nyomozni. Elfelé menet belefutnak W-be és Kelly Jordanbe. W nem mutatkozik ezúttal együttműködőnek.
Nem sokkal ezután Carryt is megszállják. Aztán ők ketten dugnak.

Mivel a rendező továbbra is seggfej, Coleen otthagyja a darabot.
Aztán a rendező fotózza a másik kettőt, majd ők hárman dugnak. Aztán a két boszorka a rendezőbe idézi Abaddon szellemét. Aki közli, a harmadik boszorkán kívül még vmi kőkulcs is kell.

Aztán Coleen és a pasija dugnak. És akkor kopognak. W és K az. Próbálják rádumálni hogy hagyja ott a sulit, de persze nem teszi.
Közben a boszorkák megerőszakolnak egy papot. Aztán megölik.

W belóg bizonyos Szerafina apácához, mert ő tud egyedül a boszorkányok legendájáról.
Lutzék megkérik az igazgatót hogy záratja be a sulit egy időre, de ez is csak padding. Az igazgatót aztán megtámadják a boszorkák, végül öngyilkos lesz. Ezért a lányok felkeresik Szerafinát, aztán őt is kinyírják. De a kulcs is megvan. Aztán dugnak Abaddonnal.
Ezen a ponton a sulit persze bezárják, W pedig mindent elmond a zsaruknak. Coleent pedig megszállják. Végül mindenki megy kaput nyitni a Pokolba.

(12) Garnert (14) Tom Garnert megdugja az egyik boszi, Lutzot meg a nagy semmi. W-nek felajánlja Abaddon hogy elmegy, HA William átáll a sötét oldalra. A válasz persze nem. Kiderül hogy Lutz és (12) Garner (14) Tom Garner egymást dugták meg. Azért csak befutnak végszóra, kilövik Abaddon-fickó szemét, így a világvége elmarad. Megint.

Megjegyzés: W és K még mindig nem házasodtak össze.

--------------------

12

Jeff és a 12 nője  lánytesója, Cindy újabb italért mennek. Egy sztriptízbárba. Majd Jeff lelép egy másik nővel, Tyraval. Dugnak, majd (12) a nő... maszkot vesz fel? átváltozik? Mindegy, egy maszkos alak megfojtja Jeffet.

Másnap W felhívja Cindyt hogy menjenek el vhova, de C inkább meghívja magához. Itt kiderül W utoljára egy éve volt a városban, azaz mostanra biztosan legalább 32 éves. Mostanság Seatleben lakik.
A rendőrségen közben Tom Greaves nyomozót megbízzák vmi rituális gyilkosságsorozattal.

W és C J temetésén vannak. Cindynél W megtudja hogy a nyomozást TG vezeti, hát elugrik hozzá.
Közben Tyra új áldozatot szedne, de az kiszúrja a belopózni akaró gyilkost, és lelép. Legalábbis megpróbál, de elállják az útját.

W-t leüti C egy baseballütővel, aztán dugnak. Aztán W kimegy a bárhoz, megiszik vmi löttyöt, és máris látja mi történt anno. Innen Tommal be is mennek a főnyomozóhoz, akitől megtudjuk, hogy Will kerületi ügyész volt, de kidobták mert elterjedt róla hogy feketemágiát űz. Azaz simán rádobhatunk mondjuk még 3 évet W-re, aki így lesz vagy 35. Közben befut egy újabb hulla híre, és miközben oda tartanak megtudjuk hogy csak valami egyetemi olvasmányaival sikerült W-t besározni.

Cindy kocogás közben meglátja Maszkos Gyilkost. Legalábbis feltételezem hogy a színésznő hallott már a kocogás nevű tevékenységről, és azt próbálta előadni. W meg megint meghívás nélkül sétál be a házba. És megint dugnak. Amit az tesz igazán nehézzé, hogy "Cindy" szerződése már azt is nehézzé teszi hogy a melleit mutassák... Így egy újabb áldozat-szexet is bekevernek, amirőlazt hittem body double, de nem. Viszont eléggé meggyőződtem róla hogy Tyra nem egy nő, hanem több? Ha a film plakátjának hinni lehet, akkor három.
W rajta is kapja az egyik Tyrat egy újabb áldozatjelölttel, de az is kiszúrja őt, és menekül. De Tom lelövi, aztán Tom fegyverével öngyilkosságot követ el.

W már pakolna, de ekkor újabb hulla kerül elő. W és Tom kapnak még egy estét mielőtt elveszik az ügyet, C meg kap egy hívást miközben W cuccai közt turkál és az egyik könyvében találkozik a jellel hogy állítsa le W-t, különben.
W bevallja hogy varázsló, altatóvarázst szór C-re, oszt leruccan a bárba és hagyja magát felszedni az egyik Tyra által, miközben Tom követi. W és a csaj persze dugnak. Épp távozna, mikor neki is jön Maszkos Alak. Erre W megcsapja erővillámokkal mint a Császár, Maszkos Alak meg kivédi mint Luke. Tom befut, és pár lövéssel megmenti W-t. (14) W megmenekül, Tom nem.

W lejelenti ami történt, de mire kiérnek (másnap délelőtt), (14) a hulla és minden más eltűnt persze.
C is kizárta W-t, de ő betöri az ajtót. A kiérkező rendőr elzavarja W-t.

Az Order of Shades elrabolja Cindyt, szóval jöhet a Végső Összecsapás. Álarcos Alak végre leleplezi magát, ő Malius a démon.
W mindenkit megerővillámoz, és már mehetnek is.

-------------------

13

Egy párocska megjön szexelni. De még a ruhát se veszik le, a csaj máris kitépi a pasi szívét. Mint kiderül a pasi warlock volt.

Wili vmi nagy irodában dolgozik, ahol bizonyos Laura nevű beosztott apjával cégvezető, és ahol épp egy nagy ügy megnyerését ünnepelik. W szabadkozik hogy ő nem csatlakozik.
W egy régi barátjával találkozik inkább egy bárban, bizonyos Bennel. Aki szintén warlock, és W-ről is tudja hogy warlock.De legalább azt is megtudjuk, Kellyvel tényleg szakítottak.
Közben Billt felszedte vmi vöröske, W rádiójából meg megtudjuk hogy már nem is egy szívtelen hulla van a városban. Erre W visszafordul,de addigra Bill távozott. Mire megtalálja, már szív nélkül maradt.

Gentry és White nyomozók látogatják meg W-t. Elmondják, hogy Bill már az ötödik áldozat. W mindent tagad, de mindenki köszön mindent.
Laura meg akarja dugni W-t, de az elutasítja. Először. Aztán dugnak. Vagy ezt csak álmodta.
Aztán W megy, és betör az egyik helyszínre, ahol megállapítja hogy ez az áldozat is warlock volt.
Vöröske közben újabb áldozatot szed, ezúttal a "lerobbant az autóm" trükkel.
W-nek közben látomása van egy Szőkéről, akit követni kezd. Beéri, mire Kili, a szőkeség megkínálja elvarázsolt sörrel. Ééés dugnak.
W Kili lakásán is talál egy warlock-medált, mire a csaj megerővillámozza, amire W tűzgolyóval válaszol. Kili vagy eltűnik, vagy megsemmisül.

W elmegy bizonyos Eldritch-hez (micsoda név, lol), aki tol is egy rakás loredumpot. Lényeg: a gonosz szekta vezérét kell kiiktatni, anélkül hogy megkúrnák.

Áh, Kili teleportált. De te jó ég, még egy tűznyelő sztripperük is van, és mégis dögunalmas minden egyes jelenet!

W-t felbérelik vmi nő eltűnt fivérének felkutatására, amit azért vállal mert gyaníthatóan warlock. És a nő beajánlkozik W-nek, tehát gyanítom ő az Aktuális Főgonosz.
El is mennek Ügyfél lakására, és dugnak. Közben Ügyfél tesója halott. Aztán Eldritch is halott. W szerencsére meglátja az elkövetőt, így követheti a Végső Összecsapáshoz. Az Ügyféllel, aki ... valahogy rokon Williammel? Mindegy.
(15) A szekta meghal, Ügyfél meghal (14) W megeszi a Főgonosz szívét, (15) a hullák eltűnnek a hulla vagy hullák eltűnnek, W megmondja a rendőröknek hogy nem ezeket a droidokat keresik, probléma megoldva, (14) William imádja a Sátánt.

--------------

14

Rose filmet hív elő. Rose ex-pasija, és az új nője egy motelban dugnak. Rose az emailjét nézi, ideges lesz, és varázslattal megöli a szexelő nőt.
A rendőrök helyszínelnek. Akik Lutz és Garner?! (14) Mármint Lutz és Tom.
Ex-pasi ideges SMS-ekkel bombázza Rose-t, mire az ideges lesz és ex-pasi meghal.
A boszorkánykör-jógastúdióban pedig jógáznak. A vezető, Samuel "tökre nem meleg" warlock látomást lát, ezért elküldi #Sleepyt hogy szervezze be Roset, aki köszöni az érdeklődést, de nem. Rose mamája pedig felhív valami Gretát hogy hajaj, Rosenak felébredt az ereje.
Anyu eltűnik, Rose kihívja a zsarukat, Sleepy közli hogy boszorkányvadászok voltak, és elrántgatja Rose-t magukhoz. Természetesen a jógások lopták el anyut.

Greta szólt Willnek, aki kiugrott a zsarukkal egyidőben helyszínelni.
A jógásoknál felajánlják hogy segítenek előkeríteni anyut, azzal a feltétellel hogy Rose kiváltja a tagságiját. Ekkor találkozunk először Tarával, aki .. a mostani Will és Sleepy mellett egy újabb jelenség. Mindenesetre Tarát "ideiglenesen" beköltöztetik Rosehoz.
Samuel meg kinyírja az egyik jógását, mert túl sokat beszélt. (14) És esetleg említsem meg, hogy utasításokat kap telefonon egy torz hangtól, aki pl. közölte, hogy Rose egyike a heteknek. (15) (14) És esetleg említsem meg, hogy utasításokat kap telefonon egy torz hangtól, aki pl. közölte, hogy Rose egyike a heteknek, és Kelly? Khali? fel fog emelkedni.

Aaah, megtudjuk a nyomozók nevét: Lucy Lutz és Garner.

Jó hír: Rose már nem feltétlenül robbantja fel az áldozatai fejét.

Greta meghal.

Samy beviteti magához Rose-t, és közli hogy ő, Sam a Halál Angyala. (14) Valamint késsel fenyegeti anyut. Majd elküldi Sleepyt.
Lutz és Garner leszedik a két miniont, W pedig kihívja Samyt. S kinyírja anyut, mire Rose kinyírja S-t.

Befut Szundi és Tara, és közlik ők nem tudnak semmit, hiába mondja W hogy S megpróbálta megidézni a Halál Angyalát.
Végül Álmoska és Tara megöröklik a jógastúdiót, (15) és Sleepy kap egy telefonhívást Mély Toroktól...

------------------

15

Még a Végső Összecsapás alatt: Tara és Sleepy dugnak. Legalábbis úgy tesznek mintha dugnának. Nem tudom miért ilyen bénák, de a csöcs az csöcs, végülis. És hogy ezt hol teszik, az teljesen kétséges. A dolog célja Samuelnek segíteni, de mint tudjuk nem jön össze.

Sleepy vezeti a jógastúdiót, Tara meg gondolom a második ember. Sleepy gyanús-hogy-gonosz telefonhívást kap. Mire megpróbálja megszállni Roset. Közben Garner megfigyel egy kupit, ahol az egyik ügyfelet Rose képességével megöli Sleepy.
Tara hazaviszi Roset, aki a fogantatásáról álmodik. Az apa ki más lenne mint W. Tegyük fel, hogy őkelme most csak 20 éves, akkor William most legalább 56. Csak mondom.
Ja, és vmi Danielle nevű szuka is beköltözött Rosehoz.


Roset megint megszállja Sleepy, megöli a prostit, közben Rose a második anyjáról álmodik/látomásozik. És közben még Danielle és a pasija is dugnak.
Rose-t beviszik kihallgatni a zsaruk, mire megszállja Sleepy, és elmondja hogy Samuelt fel lehet támasztani.

Danielle és a pasija megint dugnának. Hangsúly a feltételes módon. Telefonhívást kapnak, mire D hipnotizálja a pasiját, elkábítja R-t, és mennek.

W-től megtudjuk hogy a halott pali a prostival Samuel gyereke volt, és azért ölték meg hogy abban keljen életre őkelme. És Rose is a gyereke.


A stúdióban Samuel megöli Sleepyt, majd belehal egy rakás lens flarebe.


De közben Sleepy testrabolta Tarát, és megtámadja az egyedül maradt Roset.
Daniel dug a pasijával, de most meg őt szállta meg Sharon/Sleepy, aki agyrobbantja a pasit, amire most azért képes, mert.

------------------

16

Ééés ezzel a filmmel átmennek metába.
A filmbeli film-folytatás pedig reboot. Akkor viszont megette a fene.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad