Decrepit Crypt of Nightmares #25 Dead is dead (1992)

 Hát ez aztán a legszarabb VHS-minőség.


A DVD megjegyzem alig akarta lejátszani. Eddig ezek szerint nagy mázlim van, hogy gyakorlatilag minden filmet sikerült megnéznem. Persze, használtan jutottam az egészhez, de eredetibe se lehetett nagy szám a korong. Nem hiszem hogy túl sokszor megnézné ezeket bárki.

No mindegy, szóval Főszereplő kezét lerágta valami. Hát ez van, gondolom.
Aztán vki titokban(?) bead neki vmi injekciót, vmi laborban, aztán visszahurcolta az erdő közepébe, és ismét van karja.

És azt se tudom igazán eldönteni, ez modern időben, vagy a középkorban játszódik.

De ennél nem is mertem pörgetni a filmet. De
 
 Nem tiszta mi az alapszitu. mintha elloptak volna legalábbis egy adag cuccost a főszereplőtől, és próbálná visszaszerezni. A részletek ... nem olyan fontosak. Annak se tudom lesz-e a szerepe hogy van a kék lötty amit a jó cucc, meg a zöld cucc ami 24 óra után zombivá tesz. Vagy mutánssá. Vagy valami.

Főszereplő a film felénél visszaszerzi a drogot, és erősen fejébe vette, hogy meggazdagszik belőle.Plusz sikerült kianalizáltatnia a cuccot, így elhatározza, hogy leszámol a nővel a film elejéről?
 
 44 percnél Főszereplő kinyírja a pasit akitől a cuccot visszaszerezte. Mert csak? Előbb-utóbb esedékes volt, nyilván, de mi lett a csajjal? És ha a faszi be lett zárva egy konténerbe hogy ne tudjon kiszökni, hogyan szökött ki? No nem mintha számítana, mert megint megölik, és ezúttal nem jöhet vbissza, mert nem evett a cuccból.

Kezd elegem lenni a céltalan föl-alá járkálásból. Két célunk is lenne, egyik felé sem haladunk.

Ha jól értem, 1 óránál arról van szó, aki először ellopta tőle a cuccost (aztán odaadta a második fickónak, akit végül sikerült kinyírni), megint ellopta, és most ő akar gazdag lenni belőle. De mi lett a nővel? Hogyan akarnak pénzt csinálni belőle? A történet egyhelyben toporog. Nagy kár, mert amúgy nem útálnám a filmet. A zöld cucc se jön képbe sehol. És azt se tudom, hogyan nem fogy ki soha a cuccból. Mert gyártani nem gyártja senki.

No, megvan a csaj.


De minek. Mert itt a végén visszaváltunk a film elejére, ahol ül a faszi a gyóntatóban. Azt állítja, a cucc nem létezik többé. Csakhogy kianalizáltatta, tehát az a jegyzet meg kell legyen valahol. A csaj se hulla. És oké, fejbelövi magát - kit érdekel? Mi lett a nővel? Mi lett a tervvel a meggazdagodásról? Mi lett BÁRMIVEL?

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad