Decrepit Crypt of Nightmares #37 Summer of the Massacre

 Na lássuk, van-e a cím elején "The". A DVD szerint nem, imdb szerint igen. Akkó van:


A film szerint ennyire igaz "igaz történet alapján"-filmet még nem láttá'.
Íme a gyilkosunk:
 

 A párocska ffi tagját egy intéssel elintézi, de a csaj egy évszázadig szaladgál előle. Kétszeres sebességen lejátszva szürreális élményt nyújt.
Eztán kapjuk a kötelező furgonban utazó áldozatcsoportot. Abszolut semmi különleges nincs egyikben sem, nem láttam okát levenni a sebességet.
hogy megkedveljük(?) őket izomból elütnek nemfigyelésből egy őzet (a tetemet nem látjuk).
Aztán úgy döntenek levágják az utat...

A film FELÉIG eltart amíg a maszkos újra felbukkan.

Onnan első nap besétál az erdőbe Srác #1, és meghal.
Második nap besétál Csaj #1 az erdőbe és meghal.
A másik kettő még mindig nem húz el a vérbe, ott parkolnak az út szélén. Harmadik nap kergeti őket a kalapácsos, és ahelyett hogy visszaszaladnának a kocsihoz és elhúznának a vérbe, mint mikor beleszaladtak vmi hillbillybe aki a késével hadonászott, még mélyebben szaladnak az erdőbe, és még szét is válnak.
Azt mondtam már hogy ez tökre valós történet ám?
Szóval Csaj #2 is elhalálozik.
Srác #2 valamiért visszajön, de már megint elbassza megölni a maszkost. Aki már megint nem tudja beérni, pedig Srác #2 eddigre egyik lábára lesántult!
Aztán Srác #2 egy botnak vagy 10 cm-ért szúrja maszkos szemébe, de az azt mondja, ez csak sérülés, veszített 10 HP-t az 50-ből, semmi gond, mehet tovább a harc!
Nem győzőm hangsújozni mennyire valós ez az egész!
Az 55. percre Srác #2 is elvérzik végre, de így főszereplő nélkül maradtunk. De várj, nem, mert Csaj #1 feltámadt!
Azt egyébként nem árt tudni, hogy maszkos ember kinn él az erdőben, nincs ám neki háza, vagy ilyesmi, és nyilván ennie sem kell!
Ez kérem tökre így történt a valóságban is!
A fickó egyébként elvileg kannibál volt, de ennek nyomát (egyetlen, felfüggesztett holttest kivételével, amihez senki nem nyúl) nem látjuk a filmben. Nem hordja egybe a hullákat, nem tartósítja őket, nem eszik belőlük.
 
A filmben a maszkos (Kalapácsfej) meghal, a valóságban ahogy a film végi felirat - ami szokás szerint túlontúl gyors, a film elején is rengeteg felirat volt - elmondja hogy lófaszt, a fickó szabadon van. A fickó kalapácsát tehát szintén a költői képzelet szülte a filmbeli csaj kezébe.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad