ma kitiltottak

Most éppen a port.hu fórumáról.
Ennek oka:
Valami magát nagyon okosnak tartó seggfej megint beírt vmi koncentrációs táboros doksira, hogy ezt minden iskolában vetíteni kéne.

Én meg untam emlegetni hogy ha mindenki kedvenc hülyeségét vetítenék az iskolákban, nem maradna idő az órákra, így egyszerűen helyeseltem, hozzátéve, hogy meg kéne mutatni az auschwitzi táborban a foglyok számára fenntartott ÚSZÓMEDENCÉT.
Ami egy tény.

Amit végkép nem bírtak el a moderátorok, hogy azt írtam: nincs olyan hogy zsidó etnikum. Elvégre ha bárki attól lesz zsidó (helyesebben: judaista), hogy annak vallja magát, mivel mint minden vallás ez is ismeri a megtérés fogalmát, akkor ezt etnikumnak tekinteni olyan lenne mintha bárki szabadon mondhatná magát négernek.








Más: poénból újrakezdtem a tüdőkapacitás-edzéseket. Ez azt jelenti hogy másodpercenként emelem a szintidőt, és minden másodpernyi távot ötször ismétlek.
0-20 másodperc között még kifújt levegővel is könnyen bírtam a lélegzetvisszatartást.
20-50 másodperc között, két ismétlés között nem véve plusz levegőt (azaz: belégzés - visszatart - kilégzés - belégzés - visszatart stb.) a belégzések minimum 4 másodpercet vettek igénybe.
50 másodperc felett a belégzések minimum 6 másodpercet vettek igénybe, bár ez úgy tűnik lemegy 5 másodpercre. Viszont az orron át való levegővétel már kezd bajos lenni, mert a légvétel erőssége/mennyisége már váladékot sodor a szájnyílás felé.

És már jó ötletnek tűnik a helyes testtartás, legalábbis a háti púp (a lapockánál a gerinc hátrébb áll mint lejjebb) megtartása, hogy legyen hely a tüdőnek. (Ez amúgyis jót tesz a szív miatt.)
Picit problémás lehet hogy nagyobb tüdőkapacitás összenyomhatja a beleket... De ez másik probléma.






---------------
Frissítés:
a port.hu szerint antiszemitizmus leírni hogy nem csak judaista lehet izraeli állampolgár, valamint az is hogy a judaizmus ismeri a megtérés fogalmát.
Csak pár pillanattal ezelőtt cenzúrázták ezt.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad