Pew Research Center

A Metro újságban jó lehoztak egy bazinagy cikket a Föld, illetve Agyarország lakosságának vallási megoszlásáról.

Természetesen egyértelmű a célzása az egyház és állam különválasztásáról szóló alapelv-törvény megszegését is folytató kormányzat részéről, ám ha ez és így megjelent, akkor maga a felmérést végző cég egy semmire nem jó lufi.

Lássuk miért:
- első és rögtön szembeötlő tény, hogy ezen cég nem tud összeadni. Egy kördiagramnál egyértelmű hogy a teljes összeg 100% kell legyen.
Lássuk ezt Agyarország tekintetében!
0,1+0,1+0,1+0,1+0,1+81+18,6=100,1%! Eszembe ötlik a vicc a negatív számokról: Ha egy buszon 5-en utaznak, és leszállnak 6-an, akkor még egyvalakinek fel kell szállnia a buszra, hogy ne legyen fenn senki!

- a második IGEN FONTOS tény, hogy valamiért a diagramokon sehol nem szerepelnek az ateisták! Azaz a vallás NÉLKÜLIEK.
Tudom én hogy a népszámlálási kérdezőbiztosok most már ki tudja mennyi ideje szintén "felekezeten kívüli"-ként próbálták őket regisztrálni, de ez attól még HELYTELEN.

És akkor ez a harmadik:
- használható kimutatás a témáról NEM készíthető olyankor, amikor a hiteles adatokat a népszámlálási adatokból várjuk. Akkor ugyanis egy igen nagy szelet "nem nyilatkozik" is meg fog jelenni!


A másik őrültség a jelenlegi rezsim részéről rögtön címlapon végezte: a "nemzeti öntudat" jelvénye legyen ismét a bajusz! Akinek nincs csikólegény-módra ppödrött harcsabajusza, az nem is igggazzi madzsar!
Könyörgöm, már az is nagy só volt mikor a osztrák császár kihírdette hogy magyaroknak tilos bajuszt hordani, mire az "eszes" nép rögtön elkezdett bajuszt hordani mint állat, de ezt a hülyeséget mopst a másik irányból megjátszani... Ennél csak az lesz nagyobb szégyen ha beválik...

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad