Doctor Who - The Faceless Ones

Kitartás, kitartás. Oké hogy már csak 2 történet van a 4. évadból, és persze mindkettő majdnem teljesen elveszett, de azért mégiscsak túlzás hogy ilyen sok részből állnak.

Ez pl. 6 rész, amiből csak az 1 és 3 vannak meg.

Tudjátok mit nem fogok visszasírni az analóg korszakból? A képalkotást azt igen. De a hangsávot nem. Eszeméletlen zajosak néhol ezeka felvételek, a háttérzaj túl hangos, a beszédet alig érteni olykor.

Szerencsére ahol megvan a mozgókép, ott sokkal kevesebb a probléma.

Asszem a történetek azért tartanak addig ameddig, mert elég életszerű ritmusban történnek, nincs igazán megvágva, tényleg filmesre egyszerüsítve a cselekmény. Nyilván ízlés kérdése ki tudja ezt elfogadni, részemről bejön. Emiatt talán kicsit Dallasos :)

A szokásos Testrabló Idegenek / Agykontrollszörnyek, ami az eddigi Dr Who űrlények nagyját lefedi, de nagyon jó a képi világ, a rendezés, és a végén kicsit csavarnak a bevett történeten.

Érdekesség, hogy valószínűleg eredetileg a zűrlények sokkal kegyetlenebbek lettek volna, és áldozataik mind meghalnak - ugyanis Bent és Pollyt lecserélték volna Samanthára, ám a színésznő lemondta a szerepet egy másik ajánlatért.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad