Képregényajánló 2.

Ebbena hónapban hamar megjött az új árúkészlet, amit azonnal fel is raktak a polcokra, ígymár MOST tudok szólni róla!

Ismét csak ízelítőül,a legjobbak:

G.I. Joe, első szám, reprint: létezik egy "1 dollárért" kiadványsorozat, ami a futó sorozatok legelső, legendás és mérhetetlenül drága első sázmait adja ki újra - most éppen a GI Joe-t láttam, ezért került pont ez ide.


Mint látható nem feltétlen csak az ősrégen kezdett franchise-okhoz tartozik a lehetőség.

A második: Transformers vs G.I. Joe!
Nem tudom mi a konfliktus forrása, de a Transformerek kapcsán mindig is alap volt hogy az emberiség ellenük jóformán tehetetlen - de ezek szerint nem feltétlenül!


A két kiadvány rajzsítlusa remekül illeszkedik egymásba, és kicsit talán a sosem-megírt mugli vs roxfort hnagulatot árasztja az ötlet.

A harmadik egy kicsit magasabb karikás kiadvány:
GOD IS DEAD.

A borítón stílusosan Fenris, a Farkas aki Felfalta a Holdat látható.
A széria premisszája, hogy Isten, az Univerzum Ura meghalt, szétloccsantották az agyát. Valamelyik másik istenség. És most az istenek visszatérnek.
Az istenek pedig olyanok mint voltak: vérszomjasak és bosszúállók - az ember viszont mostanra civilizált és rendelkezik fejlett technológiával. Eredményképpen az emberiség úgy dönt, nem áll neki feláldozni az egymás közt is háborúzó isteneknek/istennőknek gyermekeit és állatait, inkább fegyvert ragadnak, és megmondják a zsarnoknak hova dugja a követeléseit.
Sikerrel járnak vajon?

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad