A magyar filmgyártás filmjei 262 - Szerelem utolsó vérig (2002) / Zsaruvér és Csigavér II.: Több tonna kámfor (2002) / Apám beájulna (2003)

A nyitóképről

rögtön beugrott egy korábbi film, a Szerelem Második Vérig. Igen, ez annak a folytatása.
Az se volt egy nagy film, és hát '87-es, ki emlékszik/emlékezett még rá? Én biza' egyetlen "Füge"-rajongóval se találkoztam ezt bárki megmonhassa.

A nép hangja:


Nem tudom mi van, lehet túl sok filmet néztem eddigre,de engem ez itt, és még jópár erősen fáraszt. Nem olyan egyértelműen szar, csapnivaló, vagy együgyüsége miatt átlátható mint egy feketefehér moslék, ezek színes moslékok, és nem is történtek olyan régen - de miért történtek? Hallani sem nem hallottam róla ráadásul. Nem tudom őket elhelyezni mert az emlékeimmel az évekből sem állnak semmilyen kapcsolatban mondjuk tartalmilag. Mintha ráébrednék hogy rohadtul csak egy vékony szeletét láttam ennek az országnak, ami akkora híg fos volt hogy hihetetlen szemben a tűrhető/élhető megélésemmel.
Mi a fasz történt?

Valaki azt mondta ez a film csak Király Linda "karrierjének" állomása volt. Az, aki a Kölcsey (illegális) himnusz éneklését egyedül a történelemben elbaszta.
Az ugye egy dolog hogy az amcsik képtelenek bemagolni a sajátjukat, de az is csak azt mutatja, nem minden jó ami nyugati. A legtöbb dolog jó (kezdve a liberális demokráciával), de Király Linda pont nem.

Nos,a narráció miatt főszereplőnek erőst perverznek hat - ez meg még csak nem is a Nagyfater Elszabadul.


Az is egy fos film volt, de nem műfajidegen.

1/10

-------------------

Ötvös Csöpi tovább kalandozik. Na jó, legyünk őszinték, Kern karaktere (mi a fene lehet a neve?) többet szokik csinálni ezekben a filmekben.
Jobb, mint az előző rész, de akkor is maradnék az 5/10-nél.

---------------

Leszarom b*meg ha nem fér ki a három cím. Főleg mert harmadik az egyike az Agyar Nyári Limonádé filmeknek, amik már 1-2 távlatából sem megkülönböztethetőek egymástól.
Ez a Apámbeájulna-Raprevürómeó-Egyszoknyaegynadrág-Tiborvagyokdehódítaniakarok-Sosszerelem-stb. sorozat mind egynyári sláger ami meg fogja itt kapni a maga pontját, de kizártnak tartom hogy tévén kívül bárki konkrétan birtokolni akarná odahaza.

Gáspár Katáról amúgy plakát alapján azt hittem Ónódi Eszter, és mint ilyen 29 évesen játsza el a 15-évest.
Eszem ágában nem volt megnézni.


5/10

MEGÉRI gyártani ezeket amúgy, mert beülünk rá. Ki nem szarja le hogy holnapra elfelejtjük? Egynyári slágerek.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad