hülye reklámok 161 - Zacher Gábor felmondott

de kinek jó ez?


A fickó felmondott. Ez hír, mert arca manapság az orvosoknak, híres, mondhatni közszereplővé nőtte ki magát hogy folyton ő nyilatkozott - és nem is rosszul - általában a szakma, illetve mérgezés és drogok szakterületén.
Tehát a felmondása komoly dolog kellene legyen, szakmai kritika, miegyéb, amire oda kell figyelni.

Ám ez nem így van.

Nem elég hogy júniusban még kétoldalas cikkben nyilatkozta hogy Minden Rendben Van, Nincs Itt Semmi Látnivaló (miközben mind tudtuk hogy már nem is a padlás, de már a pince is ég), de ahogy a cikk is említi, komoly kihatása a választásoknál volt igazán a személyének - vagy lett volna.
Ha komolyan gondolja hogy komoly a baj, és tenni kellene valamit, felmond hogy a közvéleményen keresztül nyomást gyakoroljon - akkor a választások előtt kellett volna ezt meglépnie.

Így egyet ér el: találgatni kezdünk, mi is áll a felmondása hátterében. Komoly gyanú merülhet fel bárkiben, hogy amúgyis kirúgták volna a kiöregedett faszt, akire mostanság eléggé elkezdtek záporozni a szakmai kritikák.
Vagy korábban simán eladta magát, mely esetben viszont semmi súlya nincs többé, fejre is állhat, nem érdekel. Hugyozza le ő is a medúza-csípte Vajna Tímeát (aminek amúgy semmiféle hatása nincs azon kívül hogy büdös leszel), és az se érdekel jobban mint bármi a Blikkben.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad