Baywatch, 5. évad

A stábcserének ideje volt, sajna nem elég, és nem jó.
Egyfelől Brody maradt, és az új pasi (Logan) rossz színész. Másfelől az új csaj úgy néz ki mint a Buffy a Vámpírvadászban Michelle Trachtenberg - lássuk be, senki nem szerette ott még a színésznőt, mert jellegtelen volt, ellenszenvesre írták, túl fiatal volt és így nem elég csinos. Illusztrációként:


A gond itt nyilván, hogy barna haj + zöld fürdőruha. Elveszik a háttérben, a pasik között.
Az elején volt 2 szőke csaj 4 férfira, mostanra maradt 2 barna nő (plusz Pamela Anderson, ha épp feltűnik a részben) tucatnyi pasira, és egyikre se írna soha semmi történetet amiről emlékezhetnénk rájuk, így totálisan összemosódnak.
A tetejébe a nyilvános strandok felvételeit is felváltotta ez az egy-személy-lassítva-pózol hülyeség is...
Azaz kezd elveszni a sorozatalapja:a babe-watch, azaz a csajok bámulása. Élénk színek kellenének, és női karakterek. Helyette van a néma Pam A., meg a passzív-agresszív Stephani, meg ez a másik barnahajú nő.
Amúgy jó lenne pár nem-fehér életmentő is, mert kb.a 2. évadban volt egy név nélküli fekete pasi, és kész.

A relatíve gyorsan és évadonként változó gárdáról eszembejutott a Vészhelyzet. Csak azpersze jóval később indult, ezzel az évaddal párhuzamosan.

Azért elismerem hogy a PASIK izmosak ebben az évadban, és a ~sztori durván szappanopera, így valószínűleg nőknek bejön.
A sztorikat meg egész élveztem -  egészen az évad második feléig, ahol mindenki rákot, aids-et, meghasonlót kapott. Picsába!

Meg volt ez a cím: K-Gas the Groove Yard of Solid Gold. Magyaroknak még viccesebb, mert kiejtés szerint "Kéjgáz da grúv yard of tömör arany".


Nudity!




Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad