One Piece - Mindent a One Piece-ről, Harmincadik Sziget + One Piece: Romance Dawn Story

One Piece: Romance Dawn Story

Sajna ez is csak japán. Úgy tűnik egyedül vmi olaszt hatott meg annyira a rajongása tárgya hogy feliratot készítsen legalább.
Egyértelműen a sorozatba illeszthetőnek szánták, mivel egy korábbi OVA átdolgozása úgy, hogy a karakterek illeszkedjenek.
Mondjuk nem sikerült tökéletesen, mert Lufi "Third Gearje" (aminél egy testrésze nagy lesz) nem jár a szokásos mellékhatással, de az most legyen mindegy.

Elvileg a kaját mennek el  feltölteni, amiből elvileg bőven kéne legyen nekik, de most őszintén, van még aki ennyi következetességet elvár még itt?

-----------------

385-405 részek:

Miért harmincadik Sziget? Mert a special-ökkel nyertünk 2 szigetet, ugyanakkor levontunk 1-et amiért anno visszatéretek az egyikre (amelyiken az új hajót építették nekik).

Az animejolt feladta a dub összegyűjtését, nyilván nincs akkor igény a sorozatra hogy megérje nekik vesződni vele. De máshol még egy ideig találtam elvileg dubot, szóval annyira nem rossz még.
Azért elmondható, hogy innentől másként van megírva - lévén már nem a legénységet szedjük össze.

Áh. A South Blue is irreleváns. Marad a North Blue, ha akarunk még valamit.

No, itt a lényeg hogy tengeralattjáróvá tegyék a hajót. De ilyen szarul van megcsinálva:


A képen olyan zsúfolt az infó, hogy egyet látok belőle: időhúzást.

A hadihajó érkezését is úgy konkrétan leszarom, nemrég nyomtak le ugye egyszerre TIZET belőle, szóval hugyozok rá.
Az viszont kifejezetten idegesít, hogy Lufi előszeretettel szabotálja a saját útját. Faszért nem lehet információt beszerezni arról, mégis MI A RETKES FASZT CSINÁLNAK ITTEN? Az nem "unalmas" ha tudod mit csinálsz, éppenhogy az jelenti az izgalmat! Így csak bóklásznak cél nélkül.







Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad