One Piece - Mindent a One Piece-ről, Huszonhetedik Sziget

337-381 részek:

Az író nyilvánvalóan elfeledkezett egy újabb dologról, most épp arról, hogy 10 fős legénységet szándékozott, akikből az utolsó a zenész, ám azt megkapjuk most, és nem is kapunk 10. tagot soha.

Az 1. részben máris megtalálják és felveszik a csontvázat, a másodikban megtudjuk a nevét, és a sztoriját (segítésg: Devil Fruit).

Hogy a maradék 43 rész mire megy el? Kit érdekel. Szaros szellem-pokemon-kastély ripoff.
A történetszövés egyértelműen a kettőt előre, egyet hátra metódusra szavaz, ami egyértelműen csak a padding. Így a legnagyobb rész filler, az ötletek benne innen-onnan összelopkodva ('930-as évek Unversal filmekből Dracula, Pokemon kísértetkastély- sztorik, Naruto-ból Sasoria bábmester 1000 ember-bábúja...).
Oké, szóval van egy ilyen kifogás hogy a csontváznak ellopták az árnyékát, és indulás előtt vissza kell szerezni, blőe.
Szóval a 337-338 után rögtön ugorhatunk a 349-re, nem hagyunk ki semmit. Kivéve a 339. rész első felét, de tartalmilag úgyis találkozunk azzal később, szóval nyasgem.

Btw, az egész olyanra hasonlít, mint a Godzilla-franchise a Mini-zillával. Ha végignéztél mindent, van értelme, de ha ott próbálsz bekapcsolódni, bizony 99% hogy ott fogod hagyni az egészet, mondván hülyeség.
Itt is a rajzok olyan szinten szánalmas baromságokká torzultak, hogy a sorozatnak esélye sincs újakat bevonzani.

Na de nézzük tovább a 351-ig,amikor látjuk, az ismételten, időhúzás céljából szétszakadt csapat egyik felével mi történik. Innen ismét tekerhetünk, ezúttal a 362-re, ahol Zorró ismét szerez egy harmadik állandó kardot.
A 369-re kapcsolva észre se vesszük hogy közben volt valami, szóval tegyünk is így. További két részt kihagyva a 373-al nem kell tolerálnunk a Dragon Ball-csatát ami nem illik ehhez a sorozathoz, de ezzel végére is értünk itt a harcoknak, amik közben amúgy megjegyzem nem tudunk meg a világról szart se, szóval tényleg fölösleges volt legyártani. A maradékot itt viszont még nézzük végig.

PS: a West Blueról kiderül hogy olyan mint a Star Trekben a Béta Szektor: Nincs Ott Semmi Érdekes.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad