Baywatch Hawaii 1-2 évad

Másnéven Baywatch 10-11. évadok.



Mivel a 11. évadot egyébként csak a németeknél nyomták ki DVD-n, így a felbontás mindkét évadra elég alacsony sajnos.

Az eredeti stábból elvileg áthozták Newmie-t, meg a semmi jelentőséggel nem bíró JD-t, meg a kaszkadőr-csajt, és melléjükraktak egy teljesen új díszletet, stábot (még a kaszkadőrjelenetek szervezője is más), környezetet... Mitch afféle cameo-ként, illetve paddingként van jelen, merthogy az esetenkénti történetszálai semmivel nem kapcsolódnak a sorozat többi részéhez. Mondhatni rácserélték a nyilvános strandok felvétel-betéteit, merthogy azok jobbára eltűntek.

A 3. részben behoztak egy második szőke nőt a "kaszkadőr" mellé, és nem lévén személyiségük, nem tudom megkülönböztetni őket.
A hawaii csaj se erőlteti meg magát, jobbára nincsen semmiféle szerepe.

Jason Momoát amúgy nyilvánvaló hogy Cody helyére hozták be, eléggéaz utolsó pillanatban. Így megkapta Cody kalapját, a személyisége nagyrészét - de olcsób volt, és mivel nem fehér külsejű, jóval kevesebb képernyőidőt is kapott.

Ja: itt egy szép táblázat a sorozathoz. Mert miért ne. Nekem segített látni mikor vált hanyaggá a stáb, kinek mekkora szerep jutott, ki mennyire volt lelkes színészileg, és hasonló kérdésekben.

A 10. évad 14. részében úgy is mondhatnám kirúgták Hasselhoffot, és behoztak egy helyi főnököcskét. Hát nem érdekes?

Hm, ez gyakorlatilag már meztelenség:


A 11. évad... Azzal kezdődik hogy mintha retkonolnák a stábot. Hót egyszerű lett volna azt mondani, hogy aki végzett hazament, jöttek újak a helyükre, de nem.
Az új ... srác ... Zack ... akit magamban csak Hobbi 4-nek hívok ... idegesítő féreg.
Az utolsó rész meg... Újabb meghiúsult esküvő. Most komolyan. Nem lehett volna egy JÓ HÁZASSÁG  vége? Mert eddig mindenki "szingli", vagy elvált.

A Hawaii Esküvő is mi már. Mitch feltámad - oké. De azon kívül? Olyan mint egy sima epizód, egyértelműen cashgrab fanservice az egész :(


Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad