Giantess - 3 film


Giantess Battle Attack
 
Lol.
 

Yeah, baby!
 
 
Szóval a drow-like idegenek mennek megküzdeni az Attack of the 50 Foot CamGirl óriásnőjével. Vagy mindkét óriásnővel. Ez nemsokára kiderül.
 

A szőkeség átnyergelt az építőiparra.
 
 

A többiek visszacsökkentek méretben. A tudósok amúgy továbbra is teljesen haszontalanok, de legalább nem arrogánsak, hanem próbálkoznak. Ez már szinte slapstick.
 
Az expasit is megemlítjük,
 

az apja futtat most egy új camgirl-t, akit meg kíván növeszteni, hogy a régi camgirl hátán kapaszkodjon fel ... Valami iszapbírkózásra számítok.
 

Jó, akkor most leszögezem, ez egy softcore film, de abból a lélekemelő fajta. Aranyos karakterek, sok hülyeség:
 




Btw,a földi ellenfélre egy dominát castingoltak, és nagy ötlet volt, elismerésem, teljesen illik a szerepbe. Ő egyébként már 60 láb magas!
 

Kár, hogy a sikolyát nem tudom idetenni, tényleg erősen hasonlít Godzilla morgására, csak iszonyú magasságban,
 
A forgatókönyv csavarjait imádom!
Először camgirl#2 kihívja Giantesst. Közben a dokik kitalálják a visszafordító formulát, camgirl#2 meg beveszi a nagyítót. Így a bunyó esélye megcserélődnek - ez klasszikus. De akkor befut Űrlénycsak! Így mégiscsak lesz összecsapás! Gonosz a gonosszal, a jók meg örülhetnek a szélről! De nicsak, Gintess még nem változott vissza?
 


-------------------------

Giantess Attack / Giantess Attack Year Zero
 
A Giantess vs Mecha Fembot másik címe Giantess Attack 2 
Régóta elérhető kb. minden nagyobb pornóoldalon.


Szóval ez egy ilyen adoptált film (mint a Giantess vs. Mecha Fembot), amivel nincs semmi baj, de a névváltoztatás már gyanús.
És amíg a Mecha Fembot tűnik láttatlanban a money-shotnak, erről elmondható, hogy tisztán ott van a The Amazin Bulk-kapcsolat, mert 2 "színész" is játszik ebben is, abban is!


És ha már kapcsolat, a 50 feet Camgirl-ben az ázsiai csaj szerepel ebben.
A Mecha Fembotban pedig szerepel Jed Rowan (az alsó képeken látható fickó), ő nekem húzónév volt hogy ránézzek mi a tök ez, de szerepel még benne John Karyus is, ami Full Moon-kapcsolat: a Helljoy Goes to Hell-ben ő volt az ügyvéd-démon, aki Killjoy helyére pályázott. Kicsi a világ.
 
-------------------------
 
Giantess Attack vs Mecha-Fembot! (aka. Giantess Attack 2)
 

Egy kissé meredek a SyFy Channel-t ripoffolni, de legyen! A nő egyébként a Futurama-ban a lila hajú küklopszlány hangja. És Peggy Bundy a Rém Rendes Család-ból!

Igazából ők lesznek  a főszereplőink:


És eddig igen jól néz ki!


Az alapsztori az, hogy ez egy 2 rész forgatása után elkaszált, és eddig soha le nem adott sorozat második része.


"Ez történt az előző részben":


Diedra és Frieda túl sokat kokóztak, emiatt elveszítették munkájukat, a sorozatot törölték, a stáb többi tagja bosszút esküdött.
Ám ekkor két tündér felruházta őket a képességgel hogy kaijuvá nőjenek, és megvédjék a Földet a mindenféle kaiju-szörnyektől.


A két belőtt szuka elfüstölte a tündérkéket, lenyomta a hadsereget, és lezúzta Hollywoodot.


Deidra elveszítette a növesztő mütyűrjét, Frieda pedig visszavonult ... Nem, nem a Fortress of Solitude-ba, az Supermané. Fridáé a Fortress of Immeasurable Guilt.



Kíváncsi lennék milyen felszerelést használtak, mert ez talán a profi youtube-os szintet se éri el, ugyanakkor üdítően hétköznapi minden.


Á! A fickó az Incredible Bulk-ból!


Olyan őt látni ma, mint Tor Johnson-t (l. 9-es Terv a Világűrből, The Beast of Yucca Flats) a maga korában.


A giantess-jelenetek viszont jól megvilágítottak, jól néznek ki, jók a szögek, méretarányok, és ami fontos: nem csak dögösek, de viccesek is amellett hogy kicsit fenyegetőek. ezek tudják hogy kell giantess-közönséget kiszolgálni!

Az alapkonfliktus: Deidra nem akar többé óriás lenni, Frida viszont szeretné ha ismét összeállnának. A kopasz zsarunak katonának meg ptsd-ja van.


Viszont itt meg érdekelne, hogy Deidra csak megnőni nem akar, de másokat lekicsinyíteni nincs kifogása, vagy két szerepet játszik a színésznő, és ez a bosszút tervezgető mégis-túlélt tündérke (mintha lett volna ilyenről szó)?


Reméljük ez az utalás nem trademark-os:



Az a dildószerűség az, amivel "át lehet változni", mármint meg lehet nőni. Egyébként érdekesek ezek a poszterek, és nem kilógó önreklám mellesleg.
Emellett egyelőre még mindig csak flashbackben kapjuk az akciót, de kapjuk, és úgyse foglalkozik a legtöbbünk az előző filmmel.



Na a lényeg, a stúdió újracastingolja a kaszált sorozatot.


A dolgok hamar kikerülnek az ellenőrzés alól.


Közben a prof fegyvert (robotot) épít a tündér(?)nek.


Hé, csavar!


A robotot kicsiben építik! Ez váratlan, meghökkentő, és okos!
Az aktiválásához meg elő kell adni a ~mothra dalt XD

Első köldetés: megsemmisíteni a közeli állatmenhelyet!
 
 
 
Deidra közben meggondolja magát, és még arra is rájön, hol hagyta a bigyóját - ám ekkor rátör az ezredes!


Szerencsére a golyóálló melltartó megmenti hősünket.
Btw, az a robot-kosztüm elég faja:


Rengetegen elszúrják a giantess-fétish készítői közül a perspektívát (látószöget). Az óriás szemmagasságát teszik meg a kép alapszögének, ilyenek helyett:


A dominancia akkor érvényesül, ha a ... néző kicsinek érzi magát, akihez képest a ginatess nagy. Nem pedig azt kívánja bár ő lenne a giantess, és mindenki hozzá képest legyen kicsi.
És hozzá legalább egy 2 mp-es snittre az aszfaltot is mutatják, ami megtörik a léptek hatására. Ezek az aoró részletek, amik kiemelik a cashgrabből a művészetet!



És innentől házak dőlnek, szemlézert sugároznak, és általában a legjobb kaiju (godzilla) hagyományokat követik!
Óriás nunchak - ez viszont új.


Közben persze mozgolódik a katonaság is, és ez tényleg nem rossz egy klasszikus Godzilla-film szintjével mérve:


És ugyan sérülést itt sem okoznak, sikerrel terelik el a "gonosz" figyelmét.


És most komolyan, rengeteg a szálló törmelék, nem aprózták el (pun intended).




Ha van valami, amit több pénzzel jobbra lehetett volna csinálni, az a kézpuska, ami itt nemigen illeszkedik, és folyton lifeg, de hát ez van, és alapvetően jól néz ki.




Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad