Steven Seagal 53 - A Kínai Kapcsolat (2017)

A film többek között arról hírhedt, hogy Seagal és Tyson sosem találkoztak a forgatás során :D
 
Seagal karakterének foglalkozása:
- ???

Eredeti cím: nincs magyar szinkron China Salesman = Kínai eladó
 

"Valós Történet Alapján". Hát persze.

Tökre Stevey ül ezen a motoron, eskü!


Afrika egy meg nem nevezett országában háború volt, aztán nem. Egy meg nem nevezett cég mobil-távközlésben akar piacot szerezni a kormánytól. Ám munkások híján a meglévő embereket csoportosították át, így került IT-s Főszereplő a sales-részleghez.
Sajna Kína mint tudjuk nem high.tech ország, így nem is vezetnek a folyó tenderen.
 
Mickey a Dicső Múltat kutatja. Nem tudom, ennek mi köze bármihez.

Seagal lemegy egy lépcsőn!!!


Seagal vmi kocsmáros ezek szerint. Zugkocsmában. TZehát ez vmi muszlim ország lesz, hogy be van tiltva az alkoholfogyasztás. Pedig mennyivel egészségesebb mint a bagózás!
 
Mickey megveri Steveyt.
 
Mikor játszódik ez a film, hogy a  3G mobil vadiúj technológia? Csak mert ma már az 5G-nél tartunk.
Megjegyzés: 2001 környékén járhatunk, max. 2003. A film meg 2017-es... Azt gyanítom, Kína annyira le van maradva a világszínvonaltól, hogy náluk a 3G még mindig... Majdnem legyárthatatlan.
 
Seagal egyben hacker is, akit a Gonosz Európai/USA konzorcium megkér, hogy lopja el a kínaiak mobil-átjátszó-programját.
 
A 25. percnél a hülye európai/USA nő  beleugat vmi afrikai szertartásba, a hős kínai IT-s meg megmenti.

35 percnél zajlik vmi tesztüzem, és beüt a tlejes idiotizmus. Szóval Kínai IT-t elrabolták az afrikaiak egy napra Gonosz Francia Nő miatt (a szertartás, ugye). Na ez tisztázódott, a törzsiek még egy kulacs datolyapálinkát is adtak neki. Amit Kínai IT rögtön lehúzott a wc-n, és kért a kulacsba kecsketejet. Most valahonnan a kulacs Rendőrséghez került, és valahogy megint alkohol van benne. Amit megint kurvára nem számít semmit se, mert megjött Mickey.
Mikeyt természetesen a Gonosz EU/USA támogatja, a segítségükkel robbantottak ki egy jó kis háromoldalú polgárháborút: kinyírtak egy elnököt, de van egy másik elnök is, Mike T. is elnök akar lenni, és már mindenki bosszút esküdött mindenki ellen.
Ezért most MT embereit lövi le egy tank, és foglalja el a mobilcégek versenytárgyalását, vagy már lassan én se tudom követni XD


Csodásan abszurd a film.

Kérdés: miért nem működnek a MŰHOLDAS telefonok? Hacsak az afrikaiak le nem lőtték A KIBASZOTT MŰHOLDAKAT, amit szerintem pl. az amcsik zokon vennének, többek között, azoknak működniük kellene.

Kínai IT kitalálja, hogy ha nincs vezeték, se műhold akkor marad a wifi. Én meg besírok, és a 80%-os páleszért nyúlok.

Aztán odaspawnolnak küldetésre sorban 3 adótoronyhoz. Amiket tankokkal lőttek. Kínai IT odamegy, 10 mp alatt simán fixeli őket.
A második küldetésnél azért van nehezítés: az út átmegy a szomszéd országba, így kéne egy zászló, amivel jelzik hogy nem akarnak harcolni. Lehet találgatni az alábbi kép alapján, hogy a ki tudja miért magukkal hurcolt Kínai zászlót fogják használni, amit szerintem a valóságban nem ismerne föl egy afrikai rakétavetős szabadságharcos, VAGY eszkábálnak egy fehér-zászlót a Gonosz Francia Tyúk ruhájából.


Mondom hogy ez egy kurva számítógépes játék, a harmadik tornyot már tényleg kilövik. Ami a szuper-fontos-torony.
Valami olyanon megy egyébként a dolog, hogy az ország északi és déli részének külön elnöke van, akikből az egyiket felrobbantották a Gonosz EU/USA, ezért ezek mindjárt egymásnakesnek - még jobban mint most -, ezért kéne vmi kommunikáció, mert afrika arról híres hogy lövöldözés helyett mindig inkább tárgyalni akar (érezd a szarkazmust), és ahhoz kell a telefonszolgáltatás.
Na de a fő kérdés, mit csinálunk most Tyson tankjával.


Á! Hős parancsnokunk rádob egy kézigránátot, amitől mindenki elájul a tankban. Hát persze. Hogy is nem gondoltam erre.
A harc maradékát már Kínai IT simán megoldja: puszta kézzel elintéz egy dzsippet, abban a felfegyverzett katonákat, a dzsippre szerelt nehézgéppuskát...
 
Jön vmi Mágikus Homokvihar, amitől az adótornyok sugárzási távja +25%, Kínai IT meg benyögi, hogy "Isten Kezében Vagyunk", ami totálisan abszurd, a CCCP abszolut minden-egyház-ellenes, különösen útálja a keresztényeket.
 
No mindegy, a végén vmi ENSZ.helikopterből csinálnak adótornyot úgyis. Bikóz szájensz iz medzsick.
 

Felhívnám rá a figyelmet, hogy még van 40 perc a filmből, és a fő konfliktus már megoldódott..
Erre a film nyom egy resetet, és visszakerülünk a film elejére, tehát az egész háborúsdival csak az időnket vesztegették.
 
Seagal ellopja Kínai IT átjátszóprogramját és eladja Mr. Carlosnak, aki a Minden Telekommunikáció Korlátlan Ura ÉS Illuminati Confirmed.


Aztán konkrétan klasszikus ninják támadnak egy sejket, meg Kínai IT-t.


Sejk meghal, Kínai IT meg kimegy a sivatagba meghalni, vagy megvilágosodni a'la Dűne, vagy csak úgy.


Ez meg csak úgy közé van vágva:


Kínai IT-t aztán egy hajón megtámadja Tyson. Most miért pont azt ne.

1 óra 30 perckor Kínai IT lenyom egy beszédet, hogy Kínában soha nem voltak rabszolgák, nincs éhínség, és egyáltalán maga az utópia, mindig is az volt, mindig is az lesz.
 
1 óra 31 perckor kiderül, MT törzse a voodoonok. A feliratozásban másként írják, valahol az elején volt feliratozás... Csak ha érdekel valakit. Én azt se tudom melyik országban játszódik a film!
Mellesleg Kínai IT letépte - no nem a maszkját, de a mandzsettagombját Francia Ninjának, így Tyson máris az ő oldalára állt!

1 óra 35-re Kínai IT szabaddá teszi a kínai forráskódot
 

 Emlékeztetnék mindenkit, ez ABSZOLUT MEGTÖRTÉNT ESEMÉNYEK ALAPJÁN!


Mikey aláaknáz mindent.


Fel is robbantaj Gonosz EU/USA Ninja Fickót.
 
 
Aztán fejbelövi magát.
 
Aztán Kínai IT-t letartóztatja a tunéziai rendőrség.


De késő! Addigra összejött Gonosz Francia Tyúkkal, és kitört a Világbéke!


És természetesen Kína ma se hallgat le senkit! A TikTokot se tiltják be egyre több helyen mint kémprogrmaot!



Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad