Full Moon - Attack of the 50 foot camgirl

 A FM beszállt az óriásnő-fetishbe.

Oh, persze nem fetish-filmmel indult az egész mizéria, inkább egy feminista filmmel: Az 50 Láb Magas Nő Támadása. Én a '993-as Daryl Hannah/Daniel Baldwin remake-et ajánlom ha ismerkedni akarsz vele. Így is fura lesz.
Egy egész pornóiparág épült rá a koncepcióra, és '95-ben végre a filmvilág is beemelte a szex-komédiák közé a dolgot az Attack Of The 60 Foot Centerfold-dal. Ami egy elég pocsék film, de ha kivágjuk a nem a lánnyal foglalkozó részeket, egy egész jó rövidfilmet kapunk.
Viszont ez egy teljesen egytöltetes poén, eddig mindössze 2012-ben toltak rá még egy filmet - aminél az előzetesből nekem úgy tűnik 40+os felnőttek próbálták berakni magukat egy tinikomédiába a'la Amerikai Pite... Nem tudom a film hogy sikerült, de egészen biztosan az INGYENMELL/SEGG volt a készítők mozgatórugója. Szánalomtenger. Ugyanakkor lehet - csak lehet! - hogy sikerült elkapniuk a hangulatot.

Na de lássuk a mostani címet!


Az segít, hogy az "ez történt majd"-dal kezdünk.


Hogy közvetlen ez után viszont egy pucér-jelenet következik, már gyanússá teszi, hogy ez egy softcore pornó lesz, ami annyira nem nagy hír.


Aztán


Ilyen kép láttán komolyan felmerül bennem - mit aggódik a pali egy 2,000$-os kamerán? Persze, még mindig nem elhanyagolható költség, olyan mint mezei alkalmazottnak 200$, úgy 10 órányi, avagy félheti munka, de nem olyasmi amiért kiabálnál. Nem komolyan. Nem, ha profi vagy.
Újabb ügy, hogy 50 Láb Magas Nőből 5 film készült, de mindössze 2 sztori. az első (a két 50 Láb Magas Nő Támadásában a nőnek van egy férje/pasija, aki mellett el van nyomva, még mikor megnő is kihasználják, megcsalják, kiabálnak vele. Amin végül bedühödik, és nekiáll bosszút állni.
A másik három film arra épül, hogy dupla nő, dupla élvezet. A nőnek van egy vetélytársa (modell, szurkolólány, és itt "camgirl" - a camgirl olyan pronómodell, akit élő webkamerán át lehet nézni, vagy legyen akkor hogy felvételről), aki pályázik a helyére (és a pasijára), így tisztára kiakad mikor a nő óriássá nő, annyira, hogy a végén ő maga is beadja magának a szérumot - és akkor csajbunyó, meg ereszd-el-a-hajamat.

Ez a feldolgozás annyiban jónak néz ki, hogy a forgatókönyv egésze működik a filmhez, nem úgy mint a ...Centerfold-ban.
A gond: a Camgirl egy buta, műveletlen (ignorant: olyan személy, aki nem tud, és nem is akar tudni), aki fennhordja az orrát. A rendező/kamerázó/férj-pasi egy pénzéhes, lenéző, a csajt kihasználó alak, aki még meg is csalja. Az asszisztenssel, aki a nő helyére pályázik az iparban. Tehát ki lenne akinek szurkolnom kellene?

Kérdés: az ázsiai csaj miért csinálja azt a brazil Hrrr!-t?




Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad