Full Moon filmek 14. rész (3 film)

 Pet Shop (1994):


Oddly inoffensive family film. Na lássuk hogyan is mondjam ezt madzsatruhl... Családi film, ami előtt ülve felnőttként se őrülsz meg. Na.
A sztiu amúgy az, hogy jönnek az idegenek, átveszik a helyi állatkereskedést, aztán az alakváltó állataikkal VILÁGURALOM!


--------------------------------
 
Murdercycle (1999):

Ez a film úgy 10 évet késett.

Egy eltévedt motoros érkezik az őrzött területhez, meg egy meteor.


Ez is egy olyan meteor. Remek, lézere is van:


Amúgy mi ez? Guywer?
Mindenesetre hogy az őrnek annyi, váltunk Mel Gibbson Halálos Fegyver wannbere:


A csapat rajta kívül: Pszí Nő, GI Zölfdfülű, Maverick, Gonosz CIA-s. Meg az öltönyös, aki nyomozói képességekkel járul hozzá elviekben a csapathoz.


Az eligazításról hiányolom, hogy semmi felvilágosítást nem kapnak arról mi ellen mennek, pedig a lézerágyús páncélozott motoros elég jellemző, és pl. értelmetlenné teszi a hagyományos lőfegyverek használatát. Minimum nagykaliberű skúlókat és robbanóanyagot várnék.
Egyelőre azért kiszámíthatóan '80as évek.


Hja. Nem elég, hogy civil, még nő is. Naná, hogy járni sem tud önállóan!
Ez viszont egy jó felvétel, ahogy oldalról bejön a motor, mint valami szörny állkapcsa:



Predátor-látás!


Persze menekülnek az egyetlen fedezékbe, a kunyhóba, ahol Gonosz CIA éppen dokumentumokat semmisít meg.


Uhm, a motoros meg láthatatlanná tud válni?


Jobb mint egy Seagal-film, mondjuk olyan mint egy Dudikopf. Vagy tlaán Sheenek is voltak ilyen filmjei... Amit mondani akarok, hogy a pszí-csaj jobban működne, ha ráállna a motoros emberi részének hallgatására. A nyomozó meg még az előtt kellett volna csináljon valamit, hogy elértek a kisházba. A városban kószálásnak igazából meg kellett volna előznie a kisházat, de így gondolom könnyebb volt CIA-st gonosznak mutatni. Hogy ez az erőfeszítés hiánya, vagy az időbeosztásé, az már soha nem derül ki.
 
Titledrop!


Héj, a Pureflixes fickó! Gawd Iz Naught Dedd!


A film a 90 percével egyszerűen túl hosszú, mert a harmadik lövöldözésre már régesrég tudjuk, hogy a motorost nem lehet megsebezni. Akkor meg minek próbálkoznak. Viszont az ilyen filmnek szüksége van az akcióra.

Végül bemennek vmi bunkerbe, ahol vmi idegen mütyűrt őriznek.


Szóüval egy kicsit felfújt, meg lehetett volna nyírbálni a forgatókönyvet, levágni némi fölösleget, és 10-20 percet megspórolni.
Vagy adni nekik a helyeken erősebb és erősebb fegyvereket.

Azért még megadom neki a 6/10-et.

--------------------------------
 
Femalien: Cosmic Crush (2020):
 
Ez egy... Pornófranchise. Annak a 4. darabja... Mondjuk. A harmadik tétel (Femalien: Seduction of the Species) ugyanis egy clipshow-antológia volt, amihez harmadik filmként a Beach Babes 2-t használták... Mert nem volt három filmjük egyébként. Csak a Femalien és a Femalien2.
Mellesleg ez nem Femalien 3, azt a történetszálat nem folytatták, csak a világot használták.
 
Én mint tudjuk legtöbbször értelmetlennek tartom a pornók kivesézését, cselekmény hiányában nem nagyon tudok mit kezdeni velük, épp ezért figyelmetekbe ajánlom inkább ezt a reviewt:
 

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad