Full Moon - a website

 Azaz hogyan vásároljunk a Full Moontól.

Van nekik mgjlenési felületük facebookon, twitteren, meg youtube-on. Egyszer volt nekik - vagy legalábbis tervezték - az instagrammot is,amit útálok, de mindegy is, mert nincs nekik:


Ja.

Van nekik youtube-juk, de ha a gombra katitntasz a weboldalukon, az a youtube főoldalára visz, nem a csatornájukra:


Ha meg beütöd a keresőbe simán hogy Full Moon, az első találat egy bizonyos szappanoperát urdu  nyelven sugárzó csatorna, lol.


A Full Moon Features keresés végre eredményre vezet, vannak előzeteseik, munkavideoik, meg afféla DVD-extra a filmekhez Videozone címmel, elég régóta megy, több tíz éve, el lehet csípni bennük jó infókat.

A facebook szintén a közelgő megjelenéseket promózza, meg az alkalmankénti vásárlási opciókat. A twitter ki tudja, és egyik felületen se nagyon számítsunk válaszra a stábtól, khm.
Mindegy, nézzük a weboldalukat, pontosabban weboldalaikat, többesszámban.

Először is ott van a https://www.fullmoonfeatures.com/
Ez a streamingoldaluk, ahol a filmeket, műsorokat  lehet nézni. A videozone-t ide is feltöltik.
Van böngészés opció, ahol válogatsz a kirakatban, meg persze ott a célzott keresés. Aki nem PC-s, annak ott van, milyen egyéb készülékről lehet még elérni a funkciót (apple, ipod, x-box, stb.).

Ha streaming, ott van - bár nem tudni mennyire halott az ügy - a https://deadlyten.com/
Ugye volt/van nekik ez a Halálos Tizes projectjük, tíz film, amiknek a forgatását élőben közvetítették ... volna. Erre is, mint az összes többi oldalukra külön lehet regisztrálni, csak erre éppen tök fölösleges, mert nincs célja, és mondom, szerintem elég halott. Mindenesetre egyszer körül lehet nézni rajta, végülis akad pár promóanyag, el lehet velük pöcsölni 2-3 órát akár.
Az amazonos kapcsolatukból elég sok bajuk volt egyébként, oda megcsonkítva kerültek fel az anyagaik, különösen érdekes kérdéssé vált a pornójuk természete azon a platformon. Tehát azon keresztül fizetni értük a legtöbbeknek nem éri meg, ha ingyen van, akkor meg hát, ingyen van, panaszkodni annyira azért nem kéne akkor. Ezt a részét nem ismerem, lévén Orbániában az amazon streamjét úgyse lehet nézni.

Ellenben van nekik egy boltjuk, ahonnan mindenfélét lehet rendelni: https://www.fullmoondirect.com/
A gond az egésszel, hogy igen borsos a kiszállítási ár, már ha nem ámerikában van címed, jelen pillanatban 60+$ ha nem 1 db vmit rendelsz, ami nem nagyobb/nehezebb egy DVD-nél. Az elég komoly, pláne hogy az USA-ba (olyan 50$ fölött) nincs szállítási díj, ami azért igen idegesítő, jelzi hogy a cég az amerikai piacra dolgozik elsősorban.
 
A gond a boltjukkal sokkal inkább, hogy van egy MÁSIK boltjuk is, az akciós termékeikre, mármint a ... ki tudja, bonyolult, elsősorban azért létezik, mert ha egy évre előfizetsz, 10 DVD-t adnak a boltjukból - és ennek a nemzetközi szállítási ára csak 20$. Gondolom kitaláltátok a problémát, ezeket a lemezeket EBBŐL a boltból lehet összeválogatni, ami elég meglepő, tekintve, hogy ide semmiféle link nem vezet a többi felületükről, és a nevébe se lehet csak úgy belebotlani:
 
--------------------
 
Összességében jó fejek ők, de:
- valószínűleg igen kis számú alkalmazottal futnak
- valószínűleg ez is, mint a Troma Entertainment egy emberen álló vállalkozás. Ami ott Lloyd Kaufman, az itt Charles Band.
Ezért bizonyos dolgok egy kicsit értthetetlennek tűnnek a külső szmelélő számára.
Viszont az adminisztrációjuk korrekt, ha nagyon akarsz valamit van emailjük, mindenről küldenek értesítést, sőt,
 
--------------------
 
Kupon-kódok:
Egy vásárlásnál EGY kód használható.  Tehát ha két külön kedvezményed van (mint most volt az Evil Bong díszdoboz és a 10 DVD ugyanarra a megrendelésre jár ajándékba, értsd 100% kedvezmény), akkor abból mindegy mit csinálsz, 2 küldemény lesz, és így 2 postaköltség.

-------------------- 
 
PS: nem tudom, asite valóban tartalmazza-e a filmjeiket, de úgy tűnik, nyilvánvaló megfontolásokból erre a címre pakolták át az XXX-filmjeiket: https://www.exoticmoviehouse.com/
 

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad