Full Moon filmek 13. rész (2 +1 film)

 Scream of the Blind Dead (2021):

Ez is az egyik úgymond rövidfilm, vagy inkább part 2 nélkül maradt Full Moon film. Azaz 40 perces, önálló produktum.

Hm. Van egy egyértelmű rövidfilm-beütése a dolognak:


A színek, a szaturáció, a kompozíció, a karakter mozgása... Mind olyan, amit teljes filmben nem láttam. És én a Full Moon 60-70 perces filmjeit is teljes filmnek tekintem, régen nem 90-120 percet kellett teljesíteni.


A címből zombikra asszociáltam, de akkor vámpír?

Khm, a vizuális elemekkel rendben vagyok, nagyon is, de miért ismételgeti egy ffihang hogy "Bridgette" (azon kívül persze hogy nyilván ez a csaj neve), és ehhez miért fantáziál leszbikus csókjelenetet? A Full Moon mániája hogy "a népek szexet akarnak" már megint elrontja a filmet?
És aztán lefekszik aludni. Na itt szállt el az agyam. Végigsétált vagy két erdőn, bement ... nem is tudom
bement-e! Mindenesetre átment egy irattárolón, leült ... talán egy előadóüteremben, elkezdett maszturbálni - majd lefekszik aludni? Édeseim, én roppant türelmes vagyok egy mikrobudget függetlenfilmmel, de előbb-utóbb kell adnotok VALAMIT amibe fogódzkodhatok, értem?


És átmenni művészkedésbe kurvára nem segít!


És ilyenkor


kurvára felötlik benned a kérdés: mi a búbánatos bánatra gondolhatott az író?

Aztán a ... mint utólag visszafejtem a szőke nő szelleme lehet a kardos alak utóléri, a ffihang benyögi hogy "Ébredj fel!", majd a Kardos Alak elvágja a csaj torkát, mire az elvérzik.

Szánalmas, nagyképű, tipikus rövidfilm celluloidhulladék. A Quartz Vein - az igen. Ez? Ez nem.

------------------------------
 
Weedjies: Halloweed Night (2019):

Hú, spéci stúdiólogó!
 


Na, ez vmi szörnyecskék-klón lesz! Az bíztató.





Három leégett egyetemista partit szervez, remélve hogy a bevételből legalább a következő félévet kifizethetik. Ez eredeti.
Hozzá, mert miért ne, a nerd haverjuk megnövesztette a Golden Nugget-nek (aranyrög) nevezett marihuanat. Evil Bong-szagot érzek?


Jó a kémia a három lány és a nerd között. A partin pedig jók a jelmezek. Kis önreklám itt-ott, meg minden.


 Őszintén? A szörnyekkel házaló voodoo-lady még fel sem bukkant, de fel se tűnt, mert jól érzem magam. A karakterek jól érzik magukat, a parti pörög, a karakterek működnek, a párbeszédek és szituációk viccesek. Most mi a legrosszabb ami történhet? Hogy a film második felében egy hatalmas vérengzést rendeznek? YEAH!

Közben a film arról sem feledkezett meg, hogy "hőseink" szervezők, nem pusztán partizók. Újabb pozitívum.


És épp mikor kezdtük volna már számonkérni a problémát, megjelenik, és felkínálja ezt az ooija-jumanji-szörnyecskék "játékot" életre-halálra:



Oké, s szörnyek nem olyan aktívak mint a szörnyecskék, és olcsóbb is a kivitelük, de nem rossz a külsejük, és különböznek a többi hasonló franchise-tól (ghoulies, hobgoblins, critters stb.). Fene, kénytelen leszek megnézni végül a hobgoblinokat, mi? Lényeg, a ghoulies-zal reklámozni egyáltalán nem volt csalás. Aki pedig meglepődött, hogy az éppen Evil Bonggal futó stúdió filmjében stoner-humor van, hát az nem tudom hová tette az eszét.
 
 

 Persze a végén győznek. Az extra pont, hogy a manóknak mind volt külön spéci képessége. A csavar, hogy a tarajos itt először ér véget is tetszett.
 
------------------------------
 
Famous T&A 2 (2022):
 
 Ebbe csakis azért nézünk bele, mert a Full Moon facebookján vki ragaszkodott hozzá, hogy ez nem egy clipshow.
 
 Oké, ez továbbra is egy clipshow film, de végre AZOKBÓL a jelenetekből. És talán volt egy kezdetleges próbálkozás (bár a tényleges erőfeszítés hiányzott) egy In Search of Tomorrow/In Search of Darkness,dokukhoz hasonlóra.
Ez tulajdonképpen pozitív, ha ingyen van, tulajdonképpen bele lehet nézni.
 
 Mindazonáltal azt kívánom, a host bár lett volna több egy pornósztárnál. Arc nem mozog, a testbezséd meg mindössze annyit mond "Hatalmas Melleim Vannak".
 

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad