Full Moon filmek 4. rész (9 film)

 Netherworld (1992):

Elvileg, de csak elvileg volt ez magyarul Köztes Világ címmel. Nekem nem sikerült megtalálni.
Uhm, ez a srác éppen kupiban jár.


Hogy mi közünk a kölökhöz? Semmi. Egy másik vendég kapcsán kiderül, hogy a kupi alagsorát egy totálisan nem a Phantazmból lopott repülő izé védi (ez esetben nem egy labda, hanem egy kéz, de a működés és funkció ugyanaz).

Főszereplőnk ez az uriember lesz, akinek ügyvéd épp átadja hagyatékot.


A végrendeletben Apu regél valami Madár-szektáról, és arra kéri Fiút, hogy élessze fel  a segítségükkel.

Összehasonlítva egy Master of Illusion-nel ez kb. az, csak hiányzik a motiváció a szekta rejtélyének felderítésére. Itt a mozgatórugó egy konkrét feladat: menj oda, élszed föl Aput.
Aki ha rutionos és/vagy figyel, gyaníthatja, hogy Apu a Fiú testében kíván újászületni, szóval az egész út nem jó ötlet.
De egyébként Marilyn Monroe is kurvaként dolgozik a helyen, szóval...

A film előrehaladtával egyre inkább emlékeztet egy softcore pornóra, vagy talán egy Nora Roberts regényre... Ami nem jó dolog.

--------------------------

Arra gondoltam, pörgessük ki a nyilvánvaló pornókat. Tehát a következő cím: Casting Couch (2000).



Na mindegy. Sztori az nincs, csak ilyen vignettek. Meg rettenetes pornó-zene alatta, ami itt szerintem hangulatromboló.
Viszont van egy host, akitől kissé antológia-ízt kap az egész, és a végére a készítők is megunják végre, és kapunk leszbo-szexet is.


A végére az egész kissé összemosódik, és picit azért ciki, hogy meleg szex az nem jött össze.
 
--------------------------
 
Love Exchange (2001):
 
Párocska épp beköltözött új (filmes szokás szerint meglehetősen gigantikus) lakásába.
 

 A szomszéd rögtön át is hívja őket partizni.


A csajt a közelgő házasság érdekli, a fickót inkább a szomszédok swinger-életmódja. Ezért is érzem kicsit átverve magam, hogy a film feléig nincs szex.
 

 Egyébként ez a kép a film mondhatni ÖSSZES szexjelenete. Pornófilm, amiben nincs pornó.... Tudjam be valami romatikus faszságnak? Most komolyan, mit kezdjünk ezzel az egésszel? Belefullad egy ilyen Tisztességtelen Ajánlat-helyzetbe.

--------------------------
 
 Phantom Love (2000):
 
Egy Nora Roberts-könyv írónak írói blokkja van, ezért elküldik vakációzni. Közben írja az erotikus regényét.
 
A zene érzéki helyett egyszerűen lassú, minden jelenet túl lassú, plusz ki szereti a kosztümös darabokat, de úgy igazán?
 

 Ja, tényleg, hát a Nora Roberts-könyvek rajongói.

Ami mondhatni különösség a Full Moon pornói kapcsán, hogy a nőknek (is) van szeméremszőrzete. Ez amúgy kellemes adalék.

--------------------------
 
 Cupid's Arrow (aka. Platinum Blonde, 2001):
 
Aha. Ilyen Bűbájos Boszorkák /Xéna szinten mozgunk:


Első minitörténet kezdete: 
- Meg kell mentenünk a világot Doktor Gonosztól!
- Jó, de előbb "zuhanyozzunk" le!

Pornó, úgy, ahogy van. Hé, pornós humor? Olyan is van? (Elvetted az egyetlen törülközőt!)


Btw, Shauna O'Brien-nek lehet hogy nem egyformák a mellei, és a plasztika csak rontott az egészen, de igazából nem rossz színész!

A második szegmenst eléggé untam, és a téma sem fogott meg, a harmadiknál pedig jelezném, hogy ha egy szégyenlős valakiről próbálsz történetet kreálni, ne így kezd a sztorit (a sztori amúgy erős, de szerintem  a szex nagyon hétköznapi):


A Cupidnak sem volt sok értelme, hostnak se volt túl jó, történetet se nagyon írtak alá, és nézzétek meg, mivel végzi a fimet:


Most hogy lehet így beállni, de komolyan? Nem profi!

--------------------------
 
 The Regina Pierce Affair (2001):
 
 Sili-cone:
 

 Na, az ilyen filmek komolyan bosszantanak. Komoly lehetősége volt, hogy ez egy jó FILM legyen. Van itt egy képrabalás, és azt kéne kinyomozni. De ehhez kellene: valamennyire életképes színészek, akik fel tudják mondani valamennyire hitelesen a szövegük. B) egy szövegíró, aki írt már mást is mint pornót. C) egy rendező, aki más is rendezett már mint pornó, vagy legalább látott már rendes filmeket. Enélkül van egy rakás szexjeleneted, és dögunalom. Pedig valószínűsítem, hogy ilyen testekkel pornót simán el lehetne adni:


De akkor csinálj egy sima pornót, és ne próbálkozz történettel.

--------------------------
 
 Madame Hollywood (2002):
 
Ööö, ezt a címkártyát komolyan gondolták? C64 grafika...


Szóval kupi madam-ját épp letartóztatják, ez adja majd a keretet elmesélni, hogyan jutott idáig.
Érettségi után pasijával elment Hollywoodba, ott nem fűlött a foga a Casting Couchoz (Válogatódívány) a helyi Harvey Weinstein alá feküdni, hazaérve a pasija épp megcsalta...


Beáll dolgozni egy striptease-klubba (azért nem pincérnő, mert ez egy pornófilm), ahol van "VIP-szoba", és hát a pénz az pénz. Persze akad aki úgy gondolja hogy szex = járunk...  De az igazi baj, hogy a tulaj sóher, így mikor afféle szakszervezetet verbuvál, és juttatásokat követel, mindenkit kirúgnak. De eddigre a többiek élére állt.


Oh, közben egy kis kink!


Az igazi művészet, a hab a tortán, hogy a kihallgatás közben sikerül közel hozni - ha "csak" a vágyak szintjén is - a nőt és a férfit. De ez a vágy ... inkább érdeklődés egy érdekesen eltérő életút iránt, és hát mindkét karakter 40 körüli lehet, így ez pont elég lehet.
 És végül együtt nyitnak egy egészségházat. Yoga, meg ilyen szarságok. Az eléggé hasonló ahhoz amit a nő csinált, de (teljesen) legális, hogy a másik oldalról is beleférjen.
 
 Na ez az, amikor a pornó egyben jó film is.

--------------------------

Fists of Fury (2016):

Ez a Cynthia Rothrock film, NEM a Bruce Lee film! És amennyire ki tudtam szúrni, ez az egyetlen akciófilm a Full Moon katalógusában.
Oké, akkor ez csak egy clipshow-film, amiben a host Cynthia Rothrock

--------------------------
 
Lóvá tett betörők (Remote, 1993):

Azért ne örüljetek nagyon a magyar címnek, mert megtalálni magyarul, azt nem ment ez a nyilvánvalóan Reszkessetek Betörők ripoffot.
 

 Oh, távirányítós Hitler! Ez a film hogy nem ütközött szülői ellenállásba... A gyerekeket nem hibáztatom, mit tudhatnak ők.


Btw, a film nyilvánvalóan gyerekfilm, mégis sikerült két erotikus filmmé is átalakítani:


A kissrác amúgy egy kis rohadék, és megérdemli ha néha megruházzák, mert a szomszéd gyerek bikini-verseny nézését a távirányítóval folyton megakadályozza. De most komolyan!
 

 És hű, végül csak sikerült ellopni Kevin McAlaister külsejét is rendesen!


Szóval először Apu lelép, aztán a 20. percben Anyu is.
A film harmadánál tűnnek fel az Aktuális Betörők.


A ilmf felénél kerülnek először összeütközésbe a sráccal, és az is különbség, hogy itt kiebrudalni próbálja őket, nem azt megakadályozni, hogy bejöjjenek. És nem is a sjaát házából, hanem valahol a környéken éppen építenek egy házat, ahová ő úgymond beköltözött, kinevezve a Bunkerének. Érted: Hitler, Bunker... Te, ez egy náci szimpatizáns film?
 

 PS: a végén az a rendőrnő nagyon akarta hogy észrevegyék ebben a szerepben, és meglegyen a kiugrása, de az imdb-adatlapja alapján ez nem jött össze neki.
 

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad