Filmek, amiket érdemes megnézni (2017-2019)

2017 - Páncélba zárt szellem: megérte megcsinálni ezt az élőszereplős anime-adaptációt. Scifinek is jó.

2017 - Vasököl: jó családi sportfilm.
 
2017 - Kong: Koponya-sziget: no, csak tud hollywood is kaijut rendezni!
 
2017 - A katasztrófaművész: gyakrolatilag doku-film a The Room készítéséről. Ügyes.

2017 - Védelmezők: fasza orosz szuperhősfilm gépágyús vérmedvével, meg minden.

2017 - The Evil Within: Huh!

2017 - The Doll: nem mondom hogy mindenkinek, kell egy hangulat hozzá, de érdekes egy megvalósítás.

2017 - The Angry Video Game Nerd (2004– ) Episode: Polybius (2017): igen, ez egy youtube video, ugyanakkor egy önálló rövidfilmnek is felfoghatjuk.
 
----------------

2018 - Ghostland - A rettegés háza: egy nem-szörnyes horrorfilm, nagy karakter-alakításokkal.
 
2018 - The VelociPastor: alacsonyköltségvetésű hülyéskedés egy evolúciótagadó pappal aki vér-dinoszaurusz, a prosti társával, kungfu-ninjákkal...
 
2018 - Goblin Slayer: fantasy üver alles.
 
2018 - Behind the Curve: egy fontos doku
 
2018 - Scorched Earth: Gina Carrano első westernje. Ha a nő neve végleg kifúj, ez megy a listáról.
 
2018 - X - A rendszerből törölve: hát, ez igazából nem lett akkora siker, de mindegy, most már leírtam. A film maga jó, csak errefelé a zsánere nem népszerű.
 
A 2036: Származás ismeretlen egy olyan film, amiből jól lehet tanulni filmkészítőként (pláne ha nincs pénzed), illetve érdekes karrier-történeti darab Katee Sackhofftól, akinek jóformán egyedüli szereplőként kell elvinnie az egészet. Mint tudjuk, ez sikerült neki.
 
A Mutant Blast érdekes európai film, konkrétan portugál, és a Troma-stúdiótól hagyományos értelemben talán a legjobb (legközelebb áll az átlagfogyasztó ízléséhez).
 
2018 - Hornet: egy alulértékelt  fund-footage film, aminek leginkább az tett be, hogy óriásrobotos filmként reklámozták, ami nem felel meg az igazságnak. Van benne óriásrobot, de nem az a lényege.

----------------
 
2019 - A világítótorony: ez úgy néz ki, mint egy rettenetes művészfilm. Nos, tényleg művészfilm, kemény 2 szereplővel, de ebből az egyik vén medve a szakmában, a másik pedig ezt a filmet azért csinálta hogy bebizonyítsa, tud színészkedni. Szóval én is húzódozva ültem le elé, aztán ottragadtam.
 
A Családi bunyó-t mint pankrátorfilmet említem, meg annak példájaként, hogy nem mindig a főszereplő amiért megnézünk egy filmet, néha pont a mellékszereplők a fontosak, a főszereplő csak afféle vezérfonal amire a többit felfűzzük.
 
20149 - Dóra és az elveszett aranyváros: tudom én, tudom. Ez egy gyerekeknek készült családi film. Én akkor is imádom az összes poénjával.
 
A Trolls World nem ütött akkorát, bár talán akit kellett megtalált. A Troll 1-2 mellé (azok se voltak összefüggőek) készült tehát egy harmadik... Hanyadik harmadik ez? Talán a harmadik. Szóval ez ilyen rossz-film nosztalgiázás. Annyit megérdemel hogy megemlítsem.
 
A Weedjies - Halloweed Night-ot csak azért említem, mert jóféle Szörnyecskék-klón, manapság nem készítenek ilyeneket.


 

 
 
 
 

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad