Lapozgatós könyv franchise-ok 35. - Scooby Doom

Ez NEM egy Scooby-Doo történet! Ez egy HP Lovecraft szituáció!


Szóval  a főszereplő egy ilyen dimenzióutazó kutya (l. Tindalos Kutyái). Széttép ez mindent, és úgy jobban is jár - persze a túlerő még legyűrheti.
Rendszer az nincs, a helyzetítéletedre van bízva a dolog, és ez működik is.
Az egész kaland működik tulajdonképpen, és értem mit akar kihozni - a lapoztgatós könyvek egyfajta szatíráját - kár hogy az egész inkább zsebkönyv-méretű, mint ezek a kiadványok:


A kritikám negatív pontja tehát az, hogy végsősoron a kaland nagyon rövid, a poénok egy papíron egymás után sokkal jobban néznek ki, mint ahogy működnek. Pl. tényleg, egyedien van megírva mikor ott egy rkaás kaja, és 6+ választásunk van mit falunk be a'la Scooby Doo - ám mindet elolvasni, pláne hogy a végére kiderül mindegyik választás Game Over, hát nem kicsit fárasztó, és inkább elkezded keresni az Igaz Véget, amiről kiderül nincs is olyan messze, és akkor kicsit csalódottan rakod le a könyvet.
Pláne hogy más lehetőség nem volt, mint papír alapon megrendelni.
 
A humor jó, ami sztori-rész van az működik, és valahol logikus felépítésű, az illusztrációcskák abszolut tetszenek - de azért hálás lettem volna ha 20-25% helyett a mag többet foglal el. Így az egész egy felfújt dolog, ami miatt nem vagyok benne biztos mit csináljak vele.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad