Herbie, a kicsi kocsi 7.

 Kicsi kocsi - tele a tank 2005-ben úgy néz ki az utolsó Hörbi-produkció lett.
Sokan leszólják, mert hogy cgi, és főleg Lindsay Lohan - ez pedig igazából azért van, mert ez volt Lohan utolsó filmje mielőtt a sok botránya eltemette a karrierjét, és asszem topless-DJ-nek állt.

Lindsay az Apád-anyád idejöjjön! c. családi vígjátékkal futott be, ahol rögtön a saját ikrét is eljátszotta, egyértelműen koppintva, betölteni próbálva az Olsen-ikrek helyén támadt űrt.
A Nem Férek a Bőrödbe nagyjából ugyanazt a szintet hozta, béna testcserés gyerek-vígjáték volt, de Jamie Lee Curtis mellett, szóval számított. A Bajos Csajok pedig a csajos tinivígjátékok között szakmailag egyértelműen befutott. Szerintem mondjuk messze nem akkora szám, de talán "nem volt más" alapon az is ilyen jól pozicionált cucc lehetett.
A ...Tele a Tank lehet hogy már sok volt a nosztalgiavonatból, de az is könnyen lehet, az akkoriban elszaporodott sztár-lopkodások, drogozás, miegymás nem tett jót neki - és az amúgy helyre kis szórakoztató film híre látta kárát.

Igen, már formula alapján készült. Megkapja a kocsit, nem hiszi el, szerelgeti, versenyezget... De ez a film teljesíti olyan dolgokat, amikkel a korábbi filmek csak kecsegtettek: Herbie egy roncsderbin, például. A kerítésen siklás meg fekújított változata annak, mikor az alagútban hajtott, és itt még fel sem függesztik a gravitációt - olyan érzés volt anno, mintha a film magyarázná a poénját.
Ami kicsit fájhat egy rajongónak - de ezen a ponton komolyan számolnunk kell ezzel a faktorral? - hogy Hörbi mellékszereplővé vált a "saját" filmjében - ez egyértelműen egy Lindsay Lohan film. De ez számomra nem baj, mert Herbie az Hörbi, csinál látványos dolgokat, élő kocsi, az egész film fiatalos, lendületes.

Az, hogy a kritikusok olyanokat írtak hogy "gyerekfilm, amin nem kell gondolkodni" csak a kritikusokról állít ki bizonyítványt - vagy más volt a háttérben, mint mondtam fentebb. Ez egy Walt Disney élő kocsis produkció. Mit akar ezen bárki gondolkodni?

Tessék, itt az egész film LINK, fogom én tépni a számat fölöslegesen. Ha valakinek probléma a szórakozás, ne nézze meg. A többieknek jó szórakozást!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad