Scooby-Doo 10. - Scooby-Doo and Guess Who? (2019-2021)

Scooby-Doo! Mini-Mysteries
 
Ice to Meet You
 

A sorozat címkártyája:
 

 Yeti és FLSz egyszerre, de egyműástól függetlenül támadják meg Scoobyékat, bár ez nem befolyásol különösebben semmit. És oké, ez nem LEGO, hanem vmi más készlet, de pl. volt rá precedens hogy a játékokkal játszót nem mutatták, így miért ne sorolnánk ugyanoda.
Szvsz hátrányára válik hogy van leleplezés, mivel nem ismerjük az indokokat. Másfelől ismét erősíti a lehetőséget, hogy a LEGO-minik mellé soroljuk.

Cotton Candy Chaos
 

a robotok piszok ritka ellenfelek az SD-ban .

Beware the Barbecue Bash
 

volt a LEGO-ban a szörnyek születésnapja dolog. Na olyan folyik itt is. A különbség, hogy itt mindenki el lesz fogva.
 
Scooby-Doo! Return to Zombie Island
 
Miért kapkodunk így a főcímkártyával?
 

 Nosztalgiabait valaki olyan által összetákolva, aki nem merült el a SD-lore-ban. Összecsapott és felületes.
 
Teen Titans Go! - Cartoon Feud
 

 Miért útálják a WB-nél Velmát?
Egyébként se Teen Titans, se Scooby Doo nem az epizód - ez egy Family Feud amerikai vetélkedő rész.
Ez meg:

 
Scooby-Doo! Playmobil Mini Mysteries
 
Big Screen
 

Ugh. Látnátok Shaggy arcát! Egyébként ez egy semmi. 0 erőfeszítés ment bele.
 
The Line Up
 
 
Oké, akkor címkártya a sorozathoz nem lesz, csak ezek a lebegő betűk:
 

És akkor Scoobyt letartóztatták.
 
Scoob!
 
Crossover-film Blue Falconnal. A Straight Outta.. után kéne beszélnem róla, ad egy mert az után néztem meg, mivel reménykedtem benne, hogy ha más nem, ez jó lesz, as kettő: az ott leírt következtetések miatt, ami miatt megnéztem a stáblistát - és észrevettem, hogy ez egy crossover-film. És ott mindent elbukott nálam. Plusz nem is tartozik - tartozhat - szervesen sehova, mert itt egy újabb eredettörténet ÉS egy új Blue Falcon (Blue Falcon Junior), a Gang meg még mindig ugyanannyi.
 
Happy Halloween, Scooby-Doo!
 
 meh.
A legrosszabb benne, hogy egy erős folymaatosságot állít fel a 13. szellem, a Return to Zombie Island és eközött a sheriffel, de pusztán a sheriff insertjével, aki amúgy nem csinált semmit.
 
Scooby-Doo! The Sword and the Scoob
 
Klasszikus-irodalmi sztori, időutazás, Tagadó Velma - skip. 
Az viszont egyértlemű, hogy a 13. szellemmel kezdve eddig megpróbálták úgy átformálni a showt, hogy a természetfeletti kétséges létezésű legyen. A 13-nál ez úgy-ahogy működött, de tényleg, de utána messze nem. Ezt nem lehetett úgy heti gyakorisággal leőhúzni ,ehhez komolyan oda kellett volna figyelni, az viszont nem Scooby-Doo kategória.
 
Straight Outta Nowhere: Scooby-Doo! Meets Courage the Cowardly Dog
 
Ugh. Azt hittem ez a szokásos 20 perces crossover, erre egy egész film terjedelem! A cím is végtelen hosszú, és nem ismerem a parodizálni kívánt Straight out of Compton c. filmet. 
Az első szó mindenesetre mikor bekapcsoltam az volt: obnoxious.


Az egész úgy indul, hogy Scooby vmi zenét (zajt?) hall. Mint kiderül, a Gyáva Kutya is. Ez a dolog nyilvánvalóan egyikük franchise-ából sem származik - ez viszont akkor unalmas és idegesítő, pláne ennyi percen át. És azután támadnak a mutáns radioaktív nem-túl-óriás bogarak. És akkor jön a főcím, amiben valami flipperjátékot kell végigszenvednünk.
Ennek így mi értelme? Pláne 80 percen át?
Aki akarja, ITT megnézheti az egészet.
A Scooby-Doo and Guess Who? eddigre már elég sok résszel ment, úgy véem, itt a stúdió részéről ott van Scooby-Doo, ami egy élő frnachise nevét tekintve, de teljesen kimerült az ötletláda. Ugyanakkor ott van egy rakás brandjük ami rég kifutott, és mintha azokat próbálnák bebikázni a SD-név alá pakolva.
 
Scooby-Doo and Guess Who?
 
Ennek a sorozatnak külön posztot szántam, de amilyen gyenge volt itt az eresztés, és hogy ezt a felállást már ellőtték a The New Scooby-Doo Movies-ban, és már ott sem működött, szanáltam a kérdést.
A címkártyára nézve pedig ez egy reboot.

 
Scooby-Doo, Where Are You Now!
 
Miért van a cím végén felkiáltójel? De a kérdés nagyon jó. Láthatóan csinálni nem akarnak vele semmit, és az utolsó 3 évben annyira lejáratták, hogy 2022-ben szünetre ment az egész.
 

 Ez egy olyan meta-rész lett. Arra azonban volt példa...
 

A produkció gyengesége, hogy kizárólag a legelső évadra fókuszál, néha meg bejön vmi vendégszereplő egy másik franchise-ból. Meg is lepődtem, hogy legalább a Mystery Inc-et megemlítették. A többit meg úgy nem.
 

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad