Gwyneth Paltrow (karrier)

 Elémkerült valami Goop-ajánló, és az jutott eszembe, nézzük már át, hol tart, hogy ment dolgokat-pinába-dugdosó cég tulajdonos színészi karrierje.

Meglepő módon egész normális mikor nem egy rakás felügyelet nélkül hagyott idióta futtatta cégéről van szó.

Nem is kezdett gyengén, bár nem az a tisztán A-listás sztár, eléggé tendál az ilyen "A nő kétszer" romantikus-hajlamú filmek felé, de jó és biztos karrier az.

Kis is tartott az egész 10 éven át, aztán jött a 2000-es évek, ahol elkezdődött egy lecsúszás. Hogy ez az évtized, vagy a választásai, vagy csak "papíron jobban nézett ki", az nem eldönthető, de egyértelműen megérett az idő a karrierváltásra, ami 2016-ban a Goop megalapítását jelentette. Érdekes módon ezzel párhuzamosan sikerült egy szépet húznia a filmes iparban még, a Vasemberrel bekerült az MCU-ba, és bár a 3. filmben már meg sem jelent, és messze nem volt főszerepe, azért egyértelmű hogy sem anyagilag, sem hírnévileg nem járt rosszul, sőt, itteni teljesítménye ellensúlyozta a Goop botrányait (pinagőzölés, pina illatú parfüm, bírságok kuruzslásért, miegyéb).

És bár egyértelmű hogy szépen lassan átvándorol a rövidfilmek és sorozatok világába (ha még egyáltalán akar filmezni), és mindig ki fogjuk röhögni a cége termékei kapcsán, de jó szívvel emlékszünk majd rá. Végeredményben.


Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad