Dreaming Purple Neon (2016)

 Nem foglak fárasztani benneteket ezzel a filmmel, csak a technikai oldal ordító hülyeségeit akarom megmutatni. És ezt úgy nézzétek, hogy a fickó ekkorra 30-35 éve rendezett már filmeket. Mark Polonia nem követ el ekkora hibákat, hogy ne említsem Ed Woodot, mert ő mindkettejüknél jobb!

Természetesen van egy jó poszterünk, a logwood meg azt ígéri, vmi drogtól az emberek "fogékonnyá válnak" vmi démonkirálynő parancsaira, tehát erős hallucinogén jelenetekre, kísérletező low-budget látványvilágra, meg egy jó creature-design-ra számítunk.
Hát lófaszt, először is, ez egy blacksploitation.


De ez még nem a film eleje, a film eleje egy FBI-figyelmeztetés, aztán egy Extreme Entertainment logo, amit a Marvel érzésem szerint perelhetne, mert tisztára az övékével azonos a márkajelzésen és a képregénykockákon kívül - mutatom mire gondolok


, aztán egy figylemeztetés hogy csak erős idegzetűeknek (hót fölöslegesen, mert ebben még vér sem lesz, ez nem vmi Necrostorm-alkotás), aztán ez a logo:

 
, és az üveg annyira valódi, a logó meg annyira rajzolt, hogy akkor ez már biztos a film, jön a film eleji stáblista - de nem! Elsötétül a kép (ami kurvára zavaró), és váltunk a két n***erre, akik éppen verik Fehér Fickót, vmi kábítószerügylet kapcsán.
 
 
Ez kurvára sokáig megy, és kurvára fölöslegesen megy, és még mindig megy, aztán kapjuk ezt:


És hú baz'meg, kiégett a retinám a filmminőségek közti különbség, meg a fényviszonyok miatt. De akkor az előző jelenet érdektelen, de végre ez már a film?
LÓFASZT!



Ez mi a büdös-retkes tököm, megint mi van a színképpel és a filmnyersanyag-minőséggel, ki ez a nyomorult, és hogy viszonyul az ELŐZŐ KÉT ELKEZDÉSÉVEL A FILMNEK?

Persze tudom én mi van:
a) a fickó nem ismeri a saját felszerelését
b) egy rakás stock-felvételt használ, amik nem illenek a kamerájához
c) a másik kamerája, amivel vágóképeket vesz fel szintén drasztikusan más minőségben vesz fel anyagot, és az se segít, hogy azzal kézben tartva vettek föl anyagot, míg a fő felvételeket állványra rakva, így az egyik pillanatban imbolyog a kép, a másikban teljesen stabil, ami még rosszabb mintha az egészet kézben tartva vették volna fel.

És a végén még egy szaros démonmaszkra se futotta, kapunk egy béna szektavezért, és ennyi.


Bazd meg, Todd Sheets.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad