Full moon - Babázós filmek 2. rész

 No, először is, ha vkit zavar hogy a Totem (1999)-el nem foglalkozok, megnézheti magának a youtube-on. Nagyon olcsó, nagy alacsony minőségű bénázás.

 
 Húúú...! Ez úgy kezdődik mint a Kémkölykök, csak ilyen Muppet Show-szinten.


 Alternatív cím: "Goobers!"
Nem, bármit is mond a wikipedia, NEM volt olyan cím, hogy Mystery Monsters ''aka Goobers'' .

A Pokolban tévéznek, és a Serpent Queen rádöbben, hogy a műsorban az ő minionjai vannak, amiket a műsorvezető ellopott tőle. Wut? Magyarázat nincs, előzményfilm nincs, semmi sincs.

Az új gyerekszereplő meg kiszúrja, hogy a bábok élnek. Belopózik a főnök öltözőjébe, kinyitja a szörnyek dobozát, és hip-hop, ő lett a lények Mestere. Vagy azok az ő mestere... tökmindegy, a gyerek viszi a cuccost, nem ellentétben a szörnyikék akaratával.
Van a) fingós szörny b) lányszörny c) a harmadik szörny.

 
------------------------------------
 
Ragdoll (1999)
 


 Ott a szörny!


Hát én bevallom, nem erre számítottam. "Senki nem menthet meg ha alkut kötsz Shadow Mannel."


Feketék Partiznak. Ez azt a Mark Polonia-filmet juttatja eszembe...
Igencsak csalódott vagyok, mert ez volt a poszter:


Fél óra telik el, míg elkezdenek vmit összevoodoozni.


Főszereplő ki akar nyírni ... jó, szóval a klub tulajának két tesóját akarja kinyíratni, mert csak. Ehhez megeleveníti ShadowMan a babát ami úgy van a srácnak, és elnevezi Ragdollnak.


Srác egyetlen kikötése az árról az volt, hogy a nagyijának nem eshet baja, így minden alkalommal amikor valakit kinyírat, egy ismerőse is meghal. A végén már csak a barinője marad, akkor a nagyi tol egy illúziómágiát, és így ő hal meg, így az egész véget ér.

THE END

------------------------------------

A következő a Blood Dolls lenne, de ott találtam kapcsolatot más filmmel már induláskor, így egyelőre passzolom.
 
Helyette jöjjön: Dangerous Worry Dolls (2008)!

Erősen kezdünk, vmi börtönben le akarják darálni vki kezét. És még csak be sem mutatkoztak.



Oké, szóval a börtön vezetője korrupt, mert mikor Főszereplőnő jelenti hogy Feka Csaj meg a barinői drogot csempésznek a böribe, jól megfenyegeti Főszereplőnőt életfogytiglannal.

Ezek aztán tényleg apró babák:


A börtönben továbbá nincsenek kamerák, se őrök, ellenben van egy sex-dungeon.



 
Random Full Frontal:



Most komolyan, kezdek aggódni.  A film kétharmada eltelt, és annyi történt hogy Főszereplőnő homlokára nőtt egy pukli. Egyetlen figurától, ami el se hagyta a testét. Na jó, a film szerint mindegyik bigyó ott nyüzsög a koponyájában.
Az is bajom, hogy 5 figura volt, de Főszereplőnőnek csak 3 gondja.

Kérdés: a végén a másik csaj honnan szerzett ilyen figurát?
És mi lett Főszereplőnővel?

------------------------------------

Btw, a fenti film, és a Dollman VS újra lett vágva egy antológiafilm kedvéért, aminek neve The Haunted Dollhouse (2013). Az antológia harmadik része a Skull Heads (2009)-ből lett összevágva, mutatom a posztert:


Szóval nyilvánvalóan annak sincs kapcsolata semmivel, ha mégis összefutnánk valamelyik kis csontvázfigurával a későbbiekben, akkor viszont tudunk róla.
A biztonság kedvéért pedig itt a trailer is:


------------------------------------

A Devil Dolls (2012) is egy clipshow-film, de milyen dögös már a posztere:


Szintén antológiafilmnek tűnik, mégpedig az alábbiakből újravágva: Demonic Toys (pipa), Ragdoll (pipa), Doll Graveyard (még nem láttuk).
A poszter tetszik, és egyet ezekből a legalja mocskokból azért csak meg lehetne nézni... Lássuk, megtalálom-e.

A címben hogy az L szára villan fel, annak semmi értelme.



Nos, fogalmam sincs mi lesz ez, az imdb-reviewk csak összezavartak, mert 3-an írnak részleteket, ebből 2 megegyezik egymással, de nyilvánvalóan nem erről az antológiáról írnak. Én nem is értem. Az biztos, hogy bármiből vágták is össze ezt, én még nem láttam.
Van benne Apu (aki épp randizna), Fiú, meg Lány. Fiú talál egy miniatűr kardot a kertben.


Áh:


Ebből a képből és a leírásukból arra következtetek, összekeverték az alapanyagot a Skull Heads-el (l. fenn), aztán az egyik lemásolta az értékelést a másikról.


Ha jobban megnézzük, az is kiderül, hogy @nogodnomasters lopott @paul_haakonsen-től, mert utóbbinál látszik (l. írása első sorát), hogy belekezdett a(z egyik) rendező másik Full Moonnak gyártott clipshow-újravágás-antológiájába mint felvezető, de láthatóan annyit írt, hogy elfelejtette mit is csinál, míg a másik delikvensnél ennek nincs nyoma, tehát ő másolt Paulról.

Hirtelen egy csomó szereplő ugrik elő a semmiből - nyilvánvalóan partit csapott Lány amíg Apu távol van, és azok közül zaklatják páran fiút.
Aztán nem tudni miért, de villámlások közepette előmászik a földből Ooga-booga. Többek között.


Uhm - hogyan került ki Mr. Szamuráj?


Aztánközben az egyik lány dugni akar, a másik meg nem, a dugásba belemászik a zombikatona-bábú...

Na jó, ez nem egy film, ez semmi. Ugorjunk, és nézzünk bele olyanba amit ismerek, hogy legalább újrarendezték-e a jeleneteket, vagy valaki egyszerűen megcosnkította a filmet, és ráütötte a "kész" bélyegzőt?

A második ... szegmens ugyanazokkal a szereplőkkel és történetvázzal dolgozik, de miután semmi érdemleges nem történt a Ragdoll-ban...

Aztán a harmadik.


Btw, ekkor ránéztem a részletes értékelésre, és:


A 10/10 egyértelműen hamis értékelés mind. De az érdekelne, kinek az ingerküszöbét korbácsolta 7/10-ig ez az igénytelenség netovábbja?

Btw, a 3 szegmens tartja a 30-30 perc formátumot - de minek? 10 perc is kínzás ebből, de 30? Talán 20 perccel még azt mondom, hogy elmegy mint recap, de ez még azt se veszi be.

Ééés igen, ez egy szarrá cosnkított, de változatlan verziója a demonic Toysnak.
Az első szegmensenek semmi értelme nem volt, túl sok hiányzott belőle.
A másodiknak megvolt az alaptörténete, de eleve nem volt tartalma, így nem tudom mennyire pontos lefordítása az alapanyagnak.
A harmadik... Tulajdonképpen egész jó a végéig, elvégre sok volt az üresjárat a teljes filmben. Pörgött az akció, ész összes kulcsjelenet szerepelt - egy kivételével, ami nagy kár. Konkrétan hiányzott a végén hogy beszélgessen a leendő gyereke lelkével (vagy a Jó Fiú lélekkel, aki majd jól felzabálja a meg nem született gyereke lelkét, lol), és elmondja, hogy igen, ő ez-meg-az, ezért-meg-azért.
 
De ezt megnézni, vagy bármely hasonlót a Full Moontól teljesen értelmetlen időpazarlás.

------------------------------------

No, mára ennyi elég is lesz, alaposan lefárasztott ez az egész. Maradt még 3*2 film + 1, azt elrakjuk holnapra.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad