Evil Bong 666 (2017)

 Lássuk be, már nem is próbálkoznak a címadással, ez lévén 666, a következő 777.


Műsoridő: 65.5 perc - 1.5 perc intro - 2.5 perc stáblista. Tiszta műsoridő: 61.5 perc.

Valami nem stimmel az időrenddel. Persze azt se tudni, miért áll üresen egy éve a ganjabolt.


A gond ugye Gingerweed, aki még nem létezik! 2021-ben csinálták majd meg a filmet, amiben meg fogott születni!
A boltot amúgy vmi sátánista luvnya vezeti, és mi ez a vagina-portál?


Mindenesetre a portálon átjön EB.


Ha avalkit érdekel, Luann a köztes időben csatlakozott Killjoyhoz, és most ő nem-Harley Quinn.


Nagypapa meg úgy tűnik (megint) meghalt. És úgy tűnik, Larnel se jön vissza. Persze mint tudjuk ez mind Visszavonásig Érvényes.

Tudjátok, Larnel kiírásával, sokkal inkább lecserélésével, ez egy Soft Reboot. Annyira nem panaszkodok, mert Csaj (Ms. Lucifer? LucifHer? imdb szerint Lucy Furr) sokkal energetikusabb, van oka EB-vel együttműködni, ugyanakkor kapcsolatukat alapvető konfliktus is akadályozza, és még poénokra is futja! Elég lagymatag poénokra, de inkább nem panaszkodok.

A film felénél visszatér GDM is, LucifHer pedig bejut Sexy Hellbe.


Lucy tervei majdnem kútba esnek, mikor kiderül hogy Sexy Hellben nincsen emberáldozás, és világuralmi törekvések, de mikor felveti, hogy EB nyithatna egy állandó portált a Földre, így oda is ki lehetne terjeszteni az orgiákat, Beezelbub mégis érdeklődést mutat.
EB-nek viszont ez nem tetszik, így mikor (mert persze) sikerül visszajuttatnia, leküldi GDM-t "elintézni" a dolgokat. Ezek a portálok rohadt kényelmes mikor nyílnak. Plot Convenience.
Ez a két marha meg nekiáll Frankensteint játszani:


És megszületett GingerWeed Man.


Miért van az az érzésem, hogy ezeket a filmeket menet közben írják, így van egy rakás redundáns plot?
Szegény GDM:








cameo:
- Killjoy

----------------------------

Összegezzük, mi történt a sorozatban? Franchise-ban? Filmekben? Szóval nézzük, mi történt eddig:
- Egy csapat drogos lakik egy koleszban. Egy nap egyikük rendel egy vizipipát, ami a hirdetés szerint meg van szállva. Mint kiderül ez igaz, és aki szív belőle, azt a pipa magába szívja. Szerencséjükre felbukkan a drogos parafernalia előző tulajdonosa - az asszony mikor kitette a szűrét eladta a cuccait -, felrobbantja a gonosz bongot, így főszereplőink megmenekülnek. (EB1)
- Mellékhatások jelentkeznek A Pipa használata nyomán, ezért elhatározzák, hogy felkutatják annak eredetét. Szerencséjükre a csomagkihordó emlékszik kitől hozta el a holmit, el is indulnak felkutatni Dél-Amerikában. Ott belebotlanak annak lányába aki a Bong eredeti környezetében növő marihuanat gyógyításra használná, illetve Larnel nagyapjába, aki pénzt csinálna a dologból. Végül meggyógyulnak, de még le kell győzniük Evil Bong exét is, King Bongot. (EB2)
- Meteor-űrhajóján érkezik a Földre Alien Bong. Főszereplőink mostanra otthagyták a sulit (legfőképpen kibuktak), kettejük nyitott egy vizipipa-boltot, ahol a film nagyrésze játszódni fog. Előkerül Larnel nagyapja, akinél Eebee (Evil Bong) van, az ő segítségükkel sikerül keresztbe tenni az inváziós terveknek. (EB3)
- Az eredeti főszereplő srácok eltávolodtak Larneltől mostanra, többet nem látjuk viszont őket (egyiküket pláne, mert meghalt). A ki-kivel van magánügyek folytatódnak, és felbukkan Gingerdead Man is, EB pedig ismét elszabadul (a legutóbbi alkalom óta Larnel őrizte). Ismét ki kell szabadulniuk EB bong-világából, ezúttal Futár önszántából hátramarad. (VS)
- Futár vágyott a valóságra, ezért távozott a bong-világból és tekepályát nyitott - persze ennek leple alatt drogot is árul. Pechjére felbukkan EB és magába szívja főszereplőinket. (EB4)
- Főszereplőink ffi tagjai azzal a feltétellel szabadulnak a bong-világból, hogy egy hónapjuk van összeszedni egymillió dollárt, ami EB világhódító terveihez szükséges. Ehhez támogatásként EB-től nagy rakás drogot kapnak. EB végül átverné őket, és nem akarja elengedni a túszul tartott lányokat, de azok közben megszöktek, így végül az alku mindkét fele teljesül. Rabbit, a Futár elméjébe zárja EB-t és GDM-et (meg Larnelt).

----------------------------
 
A terv az volt, hogy itt letolom a 777-et is, de a másodlagos plot egy olyan karakter önkeresése volt, aki ezek szerint jó időt töltött a Killjoy-brand égisze alatt, szóval itt mostanra zárok, és legközelebb nekiállunk beérni magunkat a Killjoy filmekkel. A cameokat nem bánom, de ez itt rendes plot, karakter, meg minden volt.
Hogy miért nem úgy csinálom mint a GDM-el? Mert ez engem is meglepetésként ért, meg túl nagy lenne a törés az előző és a mostani film között szvsz. 

Különben is, következőnek ezt a filmet ígérték!



Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad