Terror Toon 3 (2015)

 Na ez egy fura eset.

A Teror Toons 1-et láttuk a Decrepit... 50 filmje között, és nem voltam lenyűgözve.
A második film meg úgy nagyjából az elsőt másolja: némi nagyon olcsó gore, age-inapropriate casting (30+ felnőttek játszanak tizenegy-két éves gyerekeket stb.), rengeteg unalmas átvezető jelenet, duma, duma, duma és sétálás.

Az egyetlen jó a Terror Tons filmekben a látvány volt - és azt a 3. filmre feltekerték ezerre. Végre. Nincs fölösleges történet, ellenben van iszonyú mennyiségű gore, rossz, de a filmnek pont megfelelő cgi - minek vesződni fotorealizmussal, ha a "történet" annyi, hogy egy pár rajzfilmfigura feldarabol, kibelez és cafatokra szaggat élő embereket?
Az első filmek ürességét feltöltötték őrülettel, és ez pont az, amit ettől a franchise-tól remélni lehet.

Ez egy abszolut jó film, már persze 18+ besorolás mellett. Semmi üresjárat, az egész csak megy előre, mint a két Crank-film.

Aki egy hatásos bemutatóra kíváncsi mivel találkozik a filmben, anak ajánlom ezt a reviewt:


Amúgy nem kell aggódni, ez az 1. film direkt folytatása, a 2. filmet figyelmen kívül hagyja, és az első filmet az első 1-2 percben összefoglalja. Arra is rájöttek, hogy Dr. Carnage voltaképpen unalmas a majmával egyetemben, így ők csak a film elején és végén adnak egy-egy 10-10 perces keretet, a film nagyja egy másik film, ami ettől független. Ez a szerkezet amúgy megvolt a korábbi filmekben is, szóval afféle állandóságnak tekinthető.


Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad