Spice World (1997)

 Oh, a Spice Girls. Volt ott Feka Spice, Szőke Spice, Vörös (és husi) Spice, meg két Barna Spice, akik közül anno nem tűnt fel hogy az egyik a Sportos, a másik meg Beckem (egy focista, ha mostanra kkiment a divatból) felesége lett.

A film tartalmáról nem érdemes beszélni, mert ez voltaképpen egy pormo-video, de azért van neki, a Spice Girls sikerére tör egy újságkiadó, meg egy James Bond-gonosz (maga Michael Moore játssza!), és még van itt egy doku-forgatócsport is valahol. De ezen túl iszonyú pörgés, mintha a Coco Jumbot feltekertük volna a maximumra. Nem is tudom hogy lehetett ezt egyszerre végignézni, és 30 perces darabokat bírtam, aztán leállt az agyam.

Ja, és mik voltak a Spice Girls? Tulajdonképpen Európa válasza a J-Pop-bandákra, mielőtt tudtuk volna egyáltalán mik az a J-Pop. Minden tag egy-egy sztereotípiát alakított (totál mint a pankrációban), és ebből a szerepből akkor sem léptek ki, mikor nem a színpadon voltak. Tehát nem készíthettél mondjuk riportot Melanie Akárkivel, tel Mel C-vel készíthettél riportot, akik Mittommelyik Spice volt (valószínűleg a sportos, de nem biztos).


Ez nem egy rossz film, de nem egy olyan film amit konkrétan nézni akarsz. Remekül kikapcsol ha az kell, szóval belősz egy részt és elpöffeszkedsz a kanapén amíg ki nem találod mit akarsz csinálni, vagy buliban betolod aláfestésnek. De leginkább mégis 8-éves kislányokat tudok elképzelni előtte, akiknek még mindig 0 a figyelemterjedelme.

100% cringe, 200% világbéke.



Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad