Evil Bong (2006)

 Előző nap a Terror Toons egy részéről írtam, a Gonosz Vizipipa története pedig a végéhez közeledik (még egy filmet gyártanak már csak, állítólag, és az lesz az utolsó - nem lehetetlen, a Sharknado is képes volt leállni).
 
 Hát, ennél a franchise-nál nem tudok jót ígérni, ez végig szar lesz, de ha egyszer a filmek hozzáférhetők, nem lesz jobb alkalom!


Játékidő: ~1 óra 25 perc - 2 és fél perc intró - 3 és fél perc stáblista (olyan, ami alatt nem megy semmilyen filmmel kapcsolatos izé). Tiszta játékidő: 79 perc.

Nerd beköltözik 2 narkóshoz és egy sportőrülthöz (szintén narkós, de a játék inkább adja el sportmániásnak mint Jay&Silent Bob valamelyikének) a kollégiumba. Drogos #1 a bérleti díjból vesz egy megszállt vizipipát, amit korábbi gazdája 1960-ban New Orleansban vett, a tulajdonos épp mostanság hótt meg.


Fura, de nem gyűlölöm a filmterméket. Ilyen drogos-film, rendben, 5 percenként van 1 poén, rendben, de nem érzem úgy hogy ha nem kapcsolom ki, lekarmolom az arcomról a bőrt.
Az igazi kérdés: miért van Nerd a filmben? Papíron biztos jól nézett ki az első leirathoz, de szükségtelenné vált a végső átiratnál.

A bong amúgy így működik:


Tehát leülsz, betépsz, elalszol, kiszívja a lelkedet, miközben vmi hallucinációt bocsát rád. Nem túl bonyolult, bár tán érdemes tudni, hogy a valóságban a merihuana nem hallucinogén. A hasis - az talán.

Látok egy komoly problémát a pipa tervében:


Nevezetesen 3 álompicsa van, de 4 lakó.

Kár, hogy a kézevő mellekhez nem volt cgi, a praktical effektek kizökkentőek.
Mármint, azok a szájak csak úgy oda vannak ragasztva.
 

 Miután a harmadik is bekómált, majd Nerd Srác Leendő Csaja is, mire Nerd Srác is betép hogy "Onnan" megmentse, megjön a tulaj, aki masszív drogos, a felesége kidobta és eladta minden cuccát, szóval jött hogy elpuszítsa a pipát.


De a pipát már vmi erőtér veszi körül, annyi lelket magába szívott.



cameos: Gingerbread Man, Dollman, Demonic Toys, meg ez a kettő:
 

 Nos, imdb szerint az ott csak két randó, szóval haladjunk:


A film javára írandó, hogy mindössze 1 teljesen fölösleges szín volt benne, ahol Larnel nagyapja meglátogatta őket, és bejelntette hogy újranősült (vmi 90 éves nyanyával, aki neki nagyon szexi). Ez vmi stepmom-halfincest poénra futott ki, teljesen érdektelen.

Végén vhogy mindenki megmenekült, kivéve Jimbot. De némmá', Jimbonak került egy negyedik csaj is:



 

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad