The Originals: Awakening

4 db 2-perces részről van szó itt.
Lássuk, mit tesz hozzá az alapsorozatához, ami 2 történetből áll: 3 évad Dallas (ki irányítsa az olajtársaságot New Orleanst), és 2 évad Angel-ripoff - lássuk be, a Hollow a nevét ugyan a Bűbájos Boszorkákból lopta, de elég sokat merít, pl. a civil nevét. Itt Inadu a szuperlény, ott Illyria. Nagyjából mindkettő ilyen végtelen hatalmú, végtelenül ősi izé, ami most alkalmazkodna a világhoz - a változtatás a sztori végén azért szép, mert itt ad egy legyőzik és megsemmisítik, ad kettő, a megszállt testet eleve felemészti, szóval egyébként is meghótt volna.


1.
 
Klaus, az Eredeti Vámpírok egyike felkeltette a tesóját, és hirtelen minden tönkrement.
Tesó boszikat toboroz kinyírni Klaust. A hálátlan.

2.
 
Tesó a két boszijával varázstárgyakat gyárt Klaus ellen. Vámpírnaplók-rajongók biztos felismernek párat, a többieket nem nagyon fogja meghatni.
 
3.
 
Tesó tudományos alapon fejlesztgeti a boszik varázslatait, a legújabb, hogy egy bazinagyobb gyémánt kell a köv. varázstárgyhoz (egy tőr, amitől Klaus majd jól ... elalszik). Egyik boszi tudja hogy juthatnának hozzá, másik boszit viszont zavarja, hogy ehhez le kell ölni pár muglit.

4.

Most, hogy kinyírták az ingatlan tulaját ahol a gyémánt van, bemehetnek elvinni.
Aztán mindenki nekiáll átverni mindenkit: Tesó lelép a gyémánttal, a két boszija zsaorlni kívánja a tőrrel, Klaus boszorkányai bezárják a házba a két boszit. The End.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad