Az MCU-probléma

4. fázis, mi?

Nos, ezeket a "fázisokat" sosem hittem el, mert nem nagyon tudtam különválasztani őket, plusz végig ott volt Thanos. Mármint "a lila fickó, aki fontosnak tűnt, mert valamiért berakták a filmekbe, bár szerepe nem volt".

Kifáradt-e a dolog? Hát nem, bár a sztorik, pláne a jobb sztorik száma véges, azért még bőven van belőlük.

De.

Még egy nyamvadt post credit jelenetre se futotta. Új fenyegetés nincs bevezetve. Marvel Kapitánynak fontosabb az űrben röpködni egyedül mint az MCU-ban szerepelni.

És.

Az X-men még 5+ évig nem lesz behozva. Ha egyáltalán. Igaz hogy megvolt a casting, be vannak járatva a karakterek, és mindenki várta hogy visszakerülve a Marvelhez új vért öntenek beléjük - de nem.
Érthető továbbá hogy egyes karakterek kiszálltak - de nincs akik a helyükre jöttek volna. Vagy jöhetnének. Igazából nincs olyan sok élvonalbeli karakter a képregényekben, és ez most fájóan világos mindenkinek!
Kiírták Víziót és Fekete Özvegyet is. Mármint érted: olyan karaktereket, akikhez állítólag készül a műsor. És legalább az egyiket kb.10 éve várja a nép. Ezt mégis hogy képzelték?
Aki marad meg... Dr. Strange érdekes figura, a Galaxis Őrzői viccesek, Pókember meg "közkedvelt" (de rühellem a karaktert!), de ők nem tudnak oszlopai lenni egy ilyen építménynek, mint az MCU. Nem komolyanvehető, központi, oszlopos tagjai a franchise-nak.

No meg.

Ott van, hogy a Disney most az anyacég. Ők meg miben nagyok? Egyenesen-DVD-re folytatásokban. És ez meg is látszik. Különösen a "harmadik fázis" filmjei... Hát nem túl kidolgozottak történetileg. Szinte már alig többek tévéfilmnél.

Pedig ezt a szekeret lehetne még tolni 20-30 évig. Legalább. Közben írni új t9rténeteket. Amiket az olvasók szeretnek.
De valahogy úgy tűnik, most besül az egész. Persze ki kell várni.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad