Ismerjük meg a Trónok Harcát 74.

Találtam egy fordított mérnök videot hogyan lehetett volna legalább tisztességgel lezárni a jégzombikat:
https://www.youtube.com/watch?v=k7m6HP95EDM
Alapvetően beillesztettafickó 2 jelenetet: egy: Brandon visszamegy az Őrült Targaryenhez, és megőrjíti véletlenül. Kettő: visszamegy a jégkirály létrehozásához, és megpróbálja megakadályozni, de nem jön össze, az elméje beleolvad a jégkirályba. Ez rögtön magyarázza miért nem úgy viselkednek a jégzombik ahogy a Gyermekek várták, használja Brandon karakterét (aki a csata után ugye minek van még a történetben), és nem is kellett újabb dolgot kitalálni mnint amit már láttunk.

Amúgy a mosti rész sem nélkülözi a hiteltelen lépéseket. Hogyan vágtak ki egy egész erdőt ahhoz a gigantikus fantasy-temetéshez, meg nem mondom.

És miféle hercege van Dorne-nak? Ez vmi férfialázó pc-dolog lehet. De ezek szerint Ellaria halott. Legrosszabb képernyőn kívüli halál.

Hm, szóval mindkét sárkány megmaradt.

Emlékezzünk rá továbbá hogy Varys egyetlen oka John támogatni - hogy John is Targaryen. Az álszent dumája "a birodalom"-ról... A legképmutatóbb karakter az egész sorozatban.

Amúgy nagyon csúnyán kiírtak szinte mindenkit a legfőbb szereplőkön kívül. Ez ugye azért hiba, mert itt elvileg senki nem volt hős, mindenkit a támogatói(a nép) ereje tartott hatalmon. Nem a saját ereje, hanem hogy hittek benne. De ha nincsenek mellékszereplők, akkor a pap, a király és a gazdag ember közül ki marad életben? Ha nincs harcos, kezében karddal, létezik-e a kérdés?






Jamie esetében nem lehet megmondani hogy élni fog-e, vagy halni. Az biztos, hogy megy a Birodalmat védeni. És nem képmutatóként mint Varys. A kérdés: meghalni megy-e mint Lannister, vagy élni mint a Birodalom Védelmezője?

Egy jó jelenet volt: Tryion ajánlata Cerseinek.
És tulajdonképpen, legalább papíron legalább egy  pankrációmeccs felállását megcsinálták: Észak + a többi királyság megy a szárazföld + a tenger ellen. Persze mint a pankrációban itt is egyértelmű ki a "heel" és ki a "babyface" (kb. jó és rossz), de az mint a pankrációban, itt is mindegy.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad