One Piece - Mindent a One Piece-ről, Harminchatodik Sziget

574-578. részek:

Mivel a Tengerészetre is ráfér egy update, megkapjuk az ÚJ Tengerészetet. Fantáziadús...

Ja, nem mondtam, de az író megint elkúrta, és ezáért sem fognak ODA-kat zengeni róla. Lufi vérdíja elvileg 300M, nem 400M törpbogyó.

Ja: kurvára unom hogy az egyetlen poénforrás, hogy adott karakter furán nevet, vagy olyan neve van mint Alpacachino (az alpakkából és Alpacinoból összerakva), vagy simán furán néz ki. Dögunalmas.

Oh, és elvilega time jump azért (is) volt, mert Lufi nyomja a "Second Gear"-t, ami tönkreteszi a szervezetét, és hogy ezt ne kelljen. Nos, természetesen továbbra is mindennapos ez (egyéb lehetőség hiányában a készítők részéről ugye), szóval retkon a köbön.

Aszinkron amúgy mérföldekkel jobb mint az eredeti. A japán nyelv vinnyogás a fülemnek, a feliratolvasás meg eltereli a figyelmet a képernyőről, és amelyik hang nem ugyanolyan mint a dubban, az rosszabb.

Szintén gond, hogy az Aktuális Főellenséggel való harcot milliószor láttuk, és pont úgy végződik ahogy azok: Lufiékat laposra verik. Ezáltal úgy érezzük, a sorozat nem tart sehová, Lufiék nem fejlődtek, a time jump ellenére se vagyunk semmilyen téren előrébb.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad