One Piece - Mindent a One Piece-ről, Negyvenegyedik Sziget

751-779. részek:

Tulajdonképpen átnézhetnénk mi is történt eleddig:
- Lufi leissza magát ötévesen két másik szaké-testvérével, hogy 17-évesen útnak induljon, amikorra felzabált egy Devil Fruitot, amik ilyen szuperképességet adó kaják,amik folyton respawnolnak. A hajója elsüllyed, egy hordóban menekül róla, kihalásszák, lop egy csónakot, és elkezd legénységet toborozni.
- pár Szigettel később megdobják egy kiszolgált hajóval, és hamarosan már öten vannak. A OnePiece-t keresik, amin Gol D Roger kincse, és talán nem is létezik, és bár ilyet senki nem mondott, mindenki a Grand Line-on keresi, aminek a bejárata erről az óceánról a néhai kalóz szülő és végső városa. Minő véletlen.
- Lufi&Co mindenféle kalózokkal, fejvadászokkal, és persze a Világkormány szerveivel is rendszeresen összetűzésbe kerül. Mivel ezen csoportok között sok az összefonódás, mikor melyik, nem mindig egyszerű eldönteni. Mire hatan vannak, már egy polgárháborúban is döntőszerepet játszanak.
- összeszednek egy archeológust is, ki tudja ennek lesz-e bármi jelentősége, mindenesetre ekkoriban már egy önjelölt istenséget is lenyomnak (Devil Fruit fogyasztó persze).
- felveszik az utolsó előtti állandó tagot is, ám közben rajtuküt a titkosszolgálat, így kénytelenek legyalulni az egyik fő kormányzati létesítményt, ami nyilván nem jó pont a hatóságok szemében.Azért különösebb jelentősége nem lesz egy körözésen kívül.
- Lufi mindigis akart egy zenészt a hajóra, és most összejön neki. Közben azonban belefut egy hatósági közegbe, mármint kalózba akit a Világkormány fizet... Mint mondtam nem egyszerű eldönteni most ki micsoda. Be is fut egy kormányzati erősítés, aki széjjelteleportálja a csapatot.
- Lufi ahol landolt tudomást szerez róla, hogy egyik szesztestvérét ki akarják végezni, így otthagyva csapot-papot, rohan hogy megmentse. Arról igazán nem tehet hogy a fickó végül megöleti magát egy gigantikus csatában a szintén a kiszabadításra érkező kalózok, és a kormányzat emberei között.
- a fentiek fényében a csapat 2 éves edzőperiódust vesz ki, majd megoldják hogy a hajójuk át tudjon kelni a víz alatt a Grand Line másik felére.
- a túloldalon fognak egy segélyhívást a telepatikus csigájukkal, és mennek menteni. Ott egy ideggáz-fejlesztő tudósba futnak akit elfognak, megtalálják a segélyhívás indítóját is, aki mondja, ugorjanak már el akkor a fickó megbízóját is legyalulni hogy ne gyártson ideggázt, meg mesterséges Devil Fruitot, mert akkor leértékelődik az egész Devil Fruitozás.


- a művelet közben a csapat kettévált, és most mennek egybesülni. Ja, és:


Kérdés: tulajdonképpen mi a fennforgás a Revolutionary Armyval?

Amúgy jelen sziget bizonyos vonatkozásokban a Sky Islands sztoriból merít, csak ennek vélhetőleg lesz értelme.
Persze van akinek mindegy, mert ez a FURRY ISLAND!


És igen, ez tényleg furry-fétis, látván a timejump után mennyi a hentai-elem, pl:


És na, csak megvan Chopper 6. formája is. Láttam már korábban, de akkor Testcserés Támadás folyt, így nem lehetett biztosnak lenni benne.


No, egyébként itt ként dolog van. Oké, három. A helyi probléma egy a Szigeten rejtőzködő ninja - ezzel is megy az idő gondolom.
A másik, hogy ellopta Sanjit Big Momma kalózkirálynő, és ez gond, mert a tervezett házassággal Lufi elveszítené a szabadságát, vagy legalábbis a legénysége egy tagját, tehát ezt a mellékszálat fel kell gombolyítani - megint egy időhúzásra kitalált mellékszál...
Végül el kell menni lenyomni egy kalózkirályt, Kaidot aki haragszik rájuk mert leállították a mesterséges devil fruit gyártás. Azért ezt sikerül úgy beállítani mintha haladást érnénk el vele, előrébb lenne a semmiben, szóval meglátjuk.

Újabb gusztustalanság, hogy a svenkeket végtelenül hosszúra nyújtják újabban, nyilván ez is az időhúzás egyik módja.

A 769. részért pedig a Naruto írója rájukvarrhatott volna egy jogvédelmi pert. Jobb is lett volna.
Hé, WHUT?


A büdös fasznak kell egy pónigliff vmi szigethez a Grand Line-on??? Megállapodtunk évszázadokkal ezelőtt, hogy a Szigetek közt iránytűvel kell menni, és MINDEN KIBEBASZOTT ÚT EGY BIZONYOS VÉGSŐ SZIGETHEZ VEZET!

És WHUT?


Honnan a retkes faszból szopta hogy az a Sziget, vagy valami azon a Szigeten a One Piece? HE???

Még úgy is, hogy 4 ilyen szart kell összeszedni, és X jelöli a Helyet - HONNAN RENDELKEZETT ERRŐL A TUDÁSRÓL LUFI ezt megelőzően?

Persze minő véletlen egybeesés, 2 kő a maradék 3-ból Big Momnál és Kaidonál van.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad