A magyar filmgyártás filmjei 302 - Intim fejlövés (2009) / Köntörfalak (2009) / Made in Hungaria (2009) / Naphosszat (2009)

Hú bazmeg. A kamera úgy rázkódik, hogy számítógépbetegséget kaptam. Az olyan mint a légibetegség, vagy az egészkiindulópontja, a tengeribetegség. A túl gyorsan változó, nem stabil látvány okozza. Mikor először ülsz autóba, akkor is jó eséllyel tapasztalhatod.

Mivel nem tudtam megnézni, nem is tudok pontozni, vagy bármit mondani.

----------------

Zéró történet, az hiányzik ide.
Vannak ketten, van egy szituáció, mittomén, még működőképes is lenne valahol, bár nem értem Aktuális Nőstény miért nemlép le Aktuális Hím mellől, lévén vadidegenek egymásnak, és a randi nem fog összejönni Aktuális Nőstény (meg úgy nyilvánvalóság) szerint.
Azért csak-csak eldöcögne még bármiféle rendezés nélkül is, és elvilegtöbb nemis kéne történjen, mégis unalmasnak és vontatottnak tűnik amelett hogy az az érzésed "de hát lehetne ezjó is, miért nem rendez?".
Úgy tűnik Mr.Rendező rendezési képessége kimerült abban hogy időnként kiváló színészei alá odatol egy filmzenét, és reménykedik senki nem veszi észre mekkorát kamuzik, hogy fogalma sincs mit csinál, mi az a rendezés.

Tompos Kátya karrierje pedig úgy tűnik a Valami Amerika 2 után ezzel rögtön hanyatlásnak indult, és a mai napig nem ért a lehtő aljára...

Most mi legyen? 3-4/10.

----------------

Egy ősrégi Fenyő Miklós dal a cím.

Gyűlölölm.

A film egy revideált Csinibaba az abszurd humor nélkül, és a megfelelő politikai irányultsággal ráhúzva (mindenki kivágyódik, de a kivándorolt jönne vissza és megmondja a tutit mennyire fasza agyarországon élni más hely helyett).
 Ja, amúgy Fenyő Miklós Életrajzi Filmnek álcázva.

Mennyi az esélye hogy 2009-ben még találtál Fenyő Miki, Máté Péter meghasonló előadóhoz tartozó rajongókat? Azok már mind 55-60 évesek!

Felejtős.

-----------------

Doku. Hogy miért van ma (is) 4 film? Mert nem akarok annyi posztot gyártani.

Oh, hogy miről doku? Töröcsik Mari (ne kérdezd ki az, valami név) épp vmi színdarabot próbált. Hogy miért nem gyártottak inkább egy Fókusz-riportot? Nyilván pénzért. Ingyenmilliókért.
Csakhogy nem lehet a végtelenségig átverni a nézőt. Remélem nem.

1/10

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad