A magyar filmgyártás filmjei 308 - Dobogó kövek (2010) / A Föld szeretője (2010) / Halálkeringő (2010) / Inkubátor (2010)

Az egész normális Következő Vicces Agyar Limonádé sajna a forgatókönyvírás során Argo-ban ért véget, lásd összefoglaló.

A helyzetet legjobban az jellemzi, hogy Dancsó Péter vonatkozó Videómánia-videóját tökéletesen levadászták a készítők. Képzeljük el mi lehetett benne ha viszont ez meg ez a cikk viszont maradhatott.

Nos, mivel a készítők nem kívánják hogy megnézzék a filmjüket, én sem bíztatnék erre senkit.

Persze amennyiben kifejezetten kéri valaki  igen, a film fent van a neten. Igen, van hozzá linkem. Ha kifejezetten kéri valaki (ne tegye), akkor megtudom adni.

-----------------

Hát szopjál le, ez egy Szeszélyes Évszakok jelenetnek elmenne, de filmnek?

Ilyenkor mit illik adni? 1/10 végülis nem, de ha meg többetadok az a baj. Még a végén bátorításnak veszik.

2/10 és ne csináld még egyszer!

----------------

Lehet hogy egyszerűen paraonid vagyok, de ez a főhős szétkábítószerziazagyát, megkülönben is bűnözők közékeveredett,de jön apuka hogy jól megmentse nekem politizálásnak tűnik. Mármint ha figyelembe vesszük a tendenciát.
A plakátot a 2008-as Kaméleontól lopták, és nekem David Bowie jut róla eszembe:


Az összefoglalószerint a film annyi "szörnyű titkot" rejt hogy jobbérzésű fimet nem kezdenek megrendezni így, hiszen nem fog jutni mindre elég műsoridő.

Első kérdés: miért tör össze vmi gyerekjátékot és kezd el ősemberként vadászni az elején az antihősnő? Fejbe nem verték, drogról nem tudunk - akkor?
Ja, tipp az operatőrnek: NEM RÁZZUK AZT A KIB*SZOTT KAMERÁT akkor sem ha hallucinál/flashbackel/akármi. A képsebességgel, vágássaljátszhatsz, de a kamerát azt NEM RÁZOD MEG.
Három, hangtechnika: oké, torzítsad a hangot -de azért maradjon kedves felismerhető! Felét nem értem mit köhög Kern.
Négy: Kern örömködhet, de ha anyukát most láttuk kokaint szippantani 9 hónapos terhesen, akkor ne vágj már alá hirtelen egy kellemes zenét mert hülyének nézlek.
Öt: miért indultunk hallucinációval?
Hat: 20 perc amúgy teljesen jó film leforgása után nagyon kezdtem elfelejteni kit hallucinált a konyhába. Ki volt az? miért volt?
Hét: ha "valami most, 10 év után, tudomhogy útálsz,feltétlenmeg kell beszélnünk", akkor nem basszuk el azzal hogy mikor végre,20 perc után rákérdeznek "na, mondd mit akarsz" azt a választ toljuk be hogy "Semmi." Akkor én ott előveszema pisztolytés kurvára lelövöm a kreténapukát és elásomoda,ahová a többi hullát, és felszívom a másik két csík kokaint is!

Szóval külön, külön minden jó, de a folyamatos filmkészítési melléfogások miatt TE hova sorolnád? 1/10 mert tökéletesen élteképtelen? 3/10 mert mégiscsak van látvány, meg alaphangulat,megszínészi játék? 5/10, mert az agyad képes összerakni a jó részleteket és lehetőség szerint szűrni a nyilvánvaló hülyeséget?


--------------


'56, és táborozás - honnan is ismerős, honnan is ismerős ez a felállás? CSAK NEM AZ UGYANEZÉVI APACSOK C. FILMBŐL?

Gyakran nem érteni szart se, és úgy az egész pocsék mint a híg fos.

Alapesetben adnék rá 2/10-et, de vegyük el a kedvüket: 1/10

PS: amúgy én arra számítottam vmi babamentő-inkubátor hasznosságáról lesz doku.



Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad