Amerikai szuperhősfilmek - American hero (2015)

Nincs szinkron.
Nem túl ígéretes kezdés:


Mi is a baj a nyitással? Egy: már megint ámerika, és csakis ámeriká. Kettő: random tolókocsis ürge. Oké, oké, de akkor is. Három, és ez a legsúlyosabb: feka fickó  találkozik még több feka fickóval egy CSAK fekák lakta gigavárosban. Azaz "nigger pattogás" várható. Az meg úgy elég rasszista.
#blackwashing

Oké, nem tolókocsisfeka a zupper. A zupper egy csöves, bírósági eljárás alatt álló FEHÉR srác. Az egyetlen fehér a városban (még a fickó felesége is feka. Ja,a prostik persze mind fehérek. Merta fehér az aljanép). A városban ahol mindenki feka-akcentust nyom, és minden második szavuk a "fuck motherfucker".


Na jó, ez a az alkotás a Hankock (2008) #blackwashing verziója.


Uhm, ki a faszt érdekel a feka tolókocsis? A fele filmet eltökölik vele, de neki kurvávra nincs köze szupermanushoz. Megvan a szupermanus. A keretszerint róla csinálnának doksit és az lennea film. Mi a szarért nem foglalkoznak szupermanussal?

A 12. percben tudjuk meg hogy Random Fehér Lecsúszott Srác az ilyen zupper. De miért nem látjuk hogy zupperkedne? Nyomja ott a Jersey Shore-t... Miből is? Az előbb mondták el hogy munkanélküli csöves aki az utcán él egy fillér nélkül. Miből rendezett 50-fős ivászatot?
Az meg főleghol érdekel hogy vmifeka templomba jár gyerekeket áldozni? (Minden templomban folyton gyerekeket áldoznak, nem?)

A fickó meg ugyan végül kikeveredik a Jó oldalon, és még motiváció is van alatt (ez erősen egy független dráma szuperhősfilm helyett), de addigis meg"csodálhatjuk" hogy szuper-erőszakol meg egy RandomCsajt egy random piáláson:



Valahogy nem tudok azonosulni a fickóval.

De ha ezt-azt kivágnánk, átszerkesztenénk, és JÓVALkevesebb lenne a "bulizás", a végén maradna 1 órányi kvázi-jó dráma egy züllöttségből kilábaló apáról, és elfogadható szuperhősfilm is lenne.Így viszont elég idegesítő.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad