Amerikai szuperhősfilmek - Vs (2011)

Magyarul nem jött ki, és első pillantásra egy Motel-filmnek néz ki. Tudjátok, amiben a kisváros lakói mind az átutazóra vadásznak. Ja, a főgonosz meg a Fűrész Jigsawját másolja (alsó sor). Könyörgöm, még a neve is Rigsaw...


Sajna az ellenfeleik kifejezetten a Menekülő Emberből szöktek, tehát nemhogy occsók, de röhelyesek:


Az azért elég "érdekes" hogy a 100 (lehetséges) áldozatból a 30. percre csak 11-el találkoztunk.
És bár elvileg folyton futtatja őket mint BruceWillist és a feka fickót a DieHard 3-ban, ezek mégis mindenhova kényelmesen sétálva odaérnek. Hm. Az egyetlen ami működik az a "feladatokra" adott rövid időtartam, ami segít elhinni hogy az érzelmi válaszreakció mellett fognak dönteni, nem lévén idő a higgadt fontolgatásra.

Uhm, most mi ez a ?visszaemlékezés?. És ha abban a csaj egy csajjal szemez végig, miért egy pasival lép le? És ki a fene az a pasi? És miért érdekelne ez engem? Miért nem látjuk - ha már muszály kilépnünk egy másik idősíkba - a képességeiket használni hőseinket (amíg a "játék" tart meg vannak fosztva tőlük)?

Újabb 15 perc megy el 3 emberre.

Kb. 20 perc van még a filmből, és csak újabb 1 áldozat(jelölt)tel találkoztunk. Az összesen 15. Marad 85 "ártatlan". A fenmmaradó időben látunk még 2-t, és még a kamerákon se látunk senki mást.

A vége meg mi már?

A film nem teljesen nézhetetlen (a stáblista utáni jelenet nélkül), de kemény forgatókönyv-problémái vannak. Vizsgafilmnek kiváló lenne, és ha sok pénzed van és épp hangulatod akkor moziban pár haverral és sörrel akár élvezeti értéke is lehetett, de...

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad