Amerikai szuperhősfilmek - Vs (2011)

Magyarul nem jött ki, és első pillantásra egy Motel-filmnek néz ki. Tudjátok, amiben a kisváros lakói mind az átutazóra vadásznak. Ja, a főgonosz meg a Fűrész Jigsawját másolja (alsó sor). Könyörgöm, még a neve is Rigsaw...


Sajna az ellenfeleik kifejezetten a Menekülő Emberből szöktek, tehát nemhogy occsók, de röhelyesek:


Az azért elég "érdekes" hogy a 100 (lehetséges) áldozatból a 30. percre csak 11-el találkoztunk.
És bár elvileg folyton futtatja őket mint BruceWillist és a feka fickót a DieHard 3-ban, ezek mégis mindenhova kényelmesen sétálva odaérnek. Hm. Az egyetlen ami működik az a "feladatokra" adott rövid időtartam, ami segít elhinni hogy az érzelmi válaszreakció mellett fognak dönteni, nem lévén idő a higgadt fontolgatásra.

Uhm, most mi ez a ?visszaemlékezés?. És ha abban a csaj egy csajjal szemez végig, miért egy pasival lép le? És ki a fene az a pasi? És miért érdekelne ez engem? Miért nem látjuk - ha már muszály kilépnünk egy másik idősíkba - a képességeiket használni hőseinket (amíg a "játék" tart meg vannak fosztva tőlük)?

Újabb 15 perc megy el 3 emberre.

Kb. 20 perc van még a filmből, és csak újabb 1 áldozat(jelölt)tel találkoztunk. Az összesen 15. Marad 85 "ártatlan". A fenmmaradó időben látunk még 2-t, és még a kamerákon se látunk senki mást.

A vége meg mi már?

A film nem teljesen nézhetetlen (a stáblista utáni jelenet nélkül), de kemény forgatókönyv-problémái vannak. Vizsgafilmnek kiváló lenne, és ha sok pénzed van és épp hangulatod akkor moziban pár haverral és sörrel akár élvezeti értéke is lehetett, de...

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Swamp Attack Wiki (episode 1-8)

Fegyverek házilag - krumplipuska

Valóságshowk - Amcsi Benzinfalók (Fast N' Loud)