Amerikai szuperhősfilmek - Amerika kapitány: Polgárháború (2016)

Azért árulja már el valaki, miért nem Bosszúállók: Polgárháború? Már így láttatlanba.

Mindenesetre a film kezdetén 1991-ben vagyunk. Mármint WTF? Faszom se tudja melyik Marvel-film melyik részlete mikor játszódik. Haggyálógva.
Azért Sub Zero/Predátort kiolvasztják, és Han Solo módjára kínozni kezdik. Hajde útálom Kan Szólót a Swii óta. Ezt a fickót is útálom, mert nem tudok oroszul. Felirat meg megint nincs. Az kéne kárpótoljon az egészért, hogy végül találnak egy koffer hamisított Adidas-cipőtalpat:


"Napjainkban" pedig a GI-Joe ellensége, a Cobra-katonák ellopnak/nának vmi biológiai fegyvert. És amikor a főnök benyögi hogy "Nem fogok összecsapni velük." majd persze fél perc múlva mégis miközben azt nyökögi "Hát itt vagy te szemétláda. Már régóta vártam erre." akkor komolyan unatkozni kezdek, mert nem tudom mi van. Ezek nyilván nem mezei lókötők akiket felevezetésként gyepálnak le - de nem mondják meg kicsodák, így nem köt le a dolog, mert ha nem az én dongom, akkor nem törődök vele. Ami azt jelenti hogy a film a 10+ perxnél MÉG MINDIG NEM KEZDŐDÖTT EL.

Az akciójelenetek is szarok. Gránát ami zárt térben felrobbanva a bentlévőt nem károsítja? A lehetetlen pattogások? A powersuite-ban lévő fickó kripli lesz attól hogy kipattintja a kardokat a ruháján? És a telekinetikus már az időt is megállítja? De akkor hogy nyöszörög a felrobbanó pasi mégis végig?
Nettó hülyeség az egész.

Következő pillanatban meg EZ MI A FASZ??

Elárulom mi: 10 perc fehér zaj arról hogy a Vasember azt ismételgeti: Gazdag Vagyok, Gazdag Vagyok.
A csaja meg megint nincs a filmben. De tudod mit? Nem érdekel. Nem mondják el miért, hát nem is érdekel.
Azt sem tudom mi történt Szopó-viában. Gondolom illető gyereke terrorista volt. Hát nem izgat.
Btw, nem úgy volt hogy ezeka fasszopók egész felhőkarcolókat romboltak le minden egyes filmjükben? A törvényes felhatalmazással sincs gond, hiszen dereng hogy a Kongresszus, meg az Árnyékkormány vagy mi adott nekik felhatalmazást. Írásban.

Oké, 20 perc után ez a foshalom is lefárasztott, nézzük a zanzásított verziót:
varty-varty-varty, nonsense-nonsense-nonsense, pókember-lámpa. Tekercs vége.





Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad